INFORMATION AYIA NAPA

Ayia Napa är den största turistorten på Cypern. Under sommarhalvåret är det party och fullt ös på nattklubbarna och barerna längs med huvudgatan. Förutom det magiska nattlivet lockar Ayia Napa med badvänliga och långgrunda stränder, bara en kort promenad från Ayia Napas centrum. I medelhavspärlan Ayia Napa hittar även den mest kräsna något att berätta för vännerna där hemma.

Här har vi valt att samla all tänkbar information om Ayia Napa. Nedan kan ni läsa mer om allt från event och nattklubbar till shopping och stränder i Ayia Napa.

Stränder Ayia Napa
Stränder Ayia Napa
Ayia Napa stoltserar med några av Medelhavets absolut finaste stränder. Mjuk finkornig sand, azurblått vatten och fantastisk service kännetecknar stränderna i Ayia Napa.
Väder Ayia Napa
Väder Ayia Napa
Ayia Napa ligger på Cypern som är en ö i östra medelhavet. Cyperns läge i medelhavet gör det till ett utav Europas absolut varmaste länder.
Shopping Ayia Napa
Shopping Ayia Napa
Ayia Napa är ingen utpräglad shoppingstad. Ayia Napa erbjuder ett brett utbud av strand- och souvenirbutik och ett fåtal klädbutiker. Shoppingen i Ayia Napa är anpassade beroende på säsong.
Bargata Ayia Napa
Bargata Ayia Napa
Ayia Napas stora utbudet av bar och nattklubbar är något som lockar turister från hela världen. Det som gör orten till ett unikt partyparadis är att det inte finns en eller två specifika bargator utan ett stort bar- och nattklubbsområde.
Priser Ayia Napa
Priser Ayia Napa
I Ayia Napa ligger priserna generellt något lägre jämfört med Sverige. Däremot är priserna på restauranger, barer och affärer betydligt lägre än i Sverige. Har du dessutom valt till Nordic Invasions VIP-band kommer du undan betydligt billigare.
Jobb Ayia Napa
Jobb Ayia Napa
Jobba i Ayia Napa, medelhavets hetaste destination för skandinaviska ungdomar. Vill du förverkliga drömmen om att jobba utomlands som bartender, dj eller säljare? Sök jobb i Ayia Napa redan idag.
Party Ayia Napa
Party Ayia Napa
Under sommarhalvåret är det party och fullt ös på nattklubbarna och barerna längs med huvudgatan. I den skandinaviska delen av Ayia Napa finner du Nordic Invasions största samarbetspartners, Solsidan Bar, Grabbarna Grus och Aqua Club.
Flyg Ayia Napa
Flyg Ayia Napa
Ayia Napa har ingen egen flygplats men på Cypern finns det flera internationella flygplatser. Flygplatsen som ligger närmast Ayia Napa är Larnaca International Airport.
Event Ayia Napa
Event Ayia Napa
Läs mer om våra populäraste fester, aktiviteter och event i Ayia Napa. Vi arrangerar allt från partybåten och poolparty på dagarna och på kvällstid erbjuder vi våra klassiska barrundor och temakvällar.
Tips studentresa
Tips studentresa
Här har vi valt att samla användbara tips för en optimal studentresa. Studentresan skall vara det ultimata slutet på flera års skolgång.
Nordic Invasion Låtar
Nordic Invasion Låtar
Här hittar du länkar till alla Nordic Invasions populära sommarplågor. Nordic Invasions låtar har nu totalt över 3 miljoner spelningar på Spotify.
Flyg och Hotell Ayia Napa
Flyg och Hotell Ayia Napa
Bokar man en paketresa med Nordic Invasion gör man det väldigt enkelt och bekvämt för sig. När man landar på flygplatsen möter guiderna upp en och hjälper en till transfern som är inkluderad i priset.
Övriga hotell Ayia Napa
Övriga hotell Ayia Napa
Här har vi valt att informera om övriga hotell på destinationen som inte ingår i Nordic Invasions grundutbud. Det går att boka dessa på förfrågan.
All Inclusive-hotell Ayia Napa
All Inclusive-hotell Ayia Napa
Precis som det låter – allt är inkluderat i resans pris. När du bokar All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan!
Grabbarna Grus Ayia Napa
Grabbarna Grus Ayia Napa
Grabbarna Grus är en av de populäraste skandinaviska barerna i Ayia Napa.
Solsidan Ayia Napa
Solsidan Ayia Napa
Solsidan är en av de två populäraste skandinaviska barerna i Ayia Napa.
Padel Ayia Napa
Padel Ayia Napa
I Ayia Napa finns det 4st padelbanor på Ayia Napa Padel