BARGATA AYIA NAPA

Ayia Napas stora utbud av bar och nattklubbar är något som lockar turister från hela världen. Det som gör orten till ett unikt party paradis är att det inte finns en eller två specifika bargator utan ett stort bar- och nattklubbs område som levererar fest och gör nattlivet komplett. I Ayia Napa finner du Nordic Invasions största samarbetspartners, Solsidan Bar, Grabbarna Grus och Aqua Club. Bar- och nattklubb utbudet i Ayia Napa är gigantiskt. Här kan du uppleva allt från livemusik på en härlig bar till att släppa loss på någon av ortens alla hiphopklubbar. Kvällen börjar oftast på Solsidan eller Grabbarna Grus som alltid bjuder på fest och en galen stämning innan man fortsätter till Aqua Club eller nån annan av Ayia Napas många nattklubbar där festen fortsätter och pågår natten lång. Har du fortfarande inte fått nog av utelivet från nån av alla klubbarna så har Aqua Club öppet till 07.00 på morgonen!  Solsidan & Grabbarna lockar till största del skandinaver medan Aqua har blandade gäster från hela Världen. Alla som bokar sin festresa med Nordic Invasions och väljer till vårt VIP-band har givetvis fri entré på Solsidan, Grabbarna Grus och Aqua Club. (OBS inte på special event)

Grabbarna Grus Bar
Grabbarna Grus Ayia Napa är en av ortens absolut populäraste barer. Som skandinavisk ungdom på semester i Ayia Napa är ett besök på Grabbarna Grus Bar en stark rekommendation. Grabbarna Grus häftiga inredning är inspirerad av flintstone och med det öppna taket förmedlas en härlig “utomlandskänsla”.  Baren öppnar redan kl. 19:00 och festligheterna håller i sig fram till 02:00. Grabbarna Grus är ett namn som spridit sig över hela världen och har blivit en samlingspunkt för skandinaviska ungdomar oavsett vilken ort man befinner sig på. Under högsäsongen kan trycker på Grabbarna Grus Ayia Napa vara otroligt högt men risken för att behöva vänta på sin beställning i baren är minimal.

Solsidan Bar
Solsidan Bar är många av skandinavernas absoluta favorit i Ayia Napa. Med allt ifrån temafester och artister till sena nätter med skön allsång till svenska klassiker gör Solsidan Bar allt för att just ert sällskap skall få en oförglömlig vistelse på den berömda baren.

Solsidan Bar anordnar flera temafester varje vecka. Nedan är några exempel:

White party: Omtyckt event där hela baren dekorerats till vitt. Alla 100-tals personer som deltar på eventet är också klädda i vitt vilket skapar en unik känsla och skön feststämning.

Hawaii tema: Exotiska frukter, tropiska motiv och kransar i glada färger blir till ett av Ayia Napas populäraste event varje vecka.

Full Moon: Varje vecka arrangerar Solsidan tillsammans med Aqua ett omtalat Full Moon Party. Full Moon Party är från början en världskänd fest som hålls i Thailand men som nu spridit sig till världens alla hörn. Inne på baren sker ansikts- och kroppsmålningar i alla UV-färger och drinkarna serveras i de omtalade bucketsen.

Traffic Light Party: Där man väljer sin färg,
Grön = Singel och öppen för en flört
Orange = Maybe baby
Röd = Nej tack, jag avstår!

Aqua Club
Aqua Club är nattklubben för dem som vill förlänga utgången efter att alla barer stänger. Klubbens smått otroliga öppettider är 02:30 – 0:00  vilket gör att man har möjligheten att festa till soluppgången. Aqua Club ligger i källaren på ett av våra absolut populäraste hotell, Hotell Pambos Napa Rocks. Det centrala läget och härliga stämningen har bidragit till att Aqua Club blivit ortens officiella efterfest-klubb för alla turister och workers  i Ayia Napa. Klubben har en kapacitet för 700 personer, dessutom har Aqua Club en egen inomhuspool. På Aqua Club träffas en blandning av ungdomar från hela världen som samlas för att festa natten lång.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Ayia Napa.