Resa Prag

Bilder

Studentresa Prag

På senare år har destinationen Prag blivit mer och mer populär bland de skandinaviska studenterna. Prag är bland annat känt för sina vackra och imponerande byggnader men även för sitt pulserande och omtalade nattliv. Att bara promenera omkring på Prags gator är en sevärdhet i sig. De trånga gatorna och historiska byggnaderna i alla olika stilar skapar en spännande stadsbild. I Prag finner du även ett flertal barer och nattklubbar som erbjuder någonting för alla.

Billiga resor Prag

För studenter är Prag ett utmärkt alternativ. Med sina ofantligt låga priser så kommer man oftast undan väldigt billigt. En middag som hemma i Skandinavien skulle göra ett rejält hål i plånboken kan avnjutas för en bråkdel av priset. I Prag finns det även ett brett shoppingutbud. Både kvalitén och kvantiteten på shoppingen har skjutit i höjden sedan 1990-talet. Nya trendiga butiker och shoppinggallerior har byggts upp och fyllt Prag med bra shopping. Många av de stora butikerna och varuhusen ligger på och runt Vaclavplatsen, samt på den breda gågatan Na Pikopech. Både utmed gågatan och dess tvärgator ligger det stora och kända butikskedjor, blandat med mindre lokala butiker.

Hotell

Nordic City Suites 1
Nordic City Suites 1
Välkomna till Hotell Nordic City Suites 1! Detta populära lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, nära det nya köpcentret Quadrio och Nordic Invasions stammisklubb – Duplex!
Nordic City Suites 2
Nordic City Suites 2
Nordic Invasion presenterar stolt Hotell Nordic City Suits 2 i Prags pulserande stadskärna! Detta enastående lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, bara några steg från Narodni-gatan och det nya köpcentret Quadrio.
St. Havel Residence
St. Havel Residence
Hotellet St. Havel Residence är beläget i Gamla stan (Prag 1) som är känt för sina mysiga gator med butiker, restauranger och flertalet sevärdheter.
EA Hotel Apartments
EA Hotel Apartments
Varmt välkomna till det 4-stjärniga lägenhetshotellet EA Apartments! På EA Apartments i Prag bor du i stora och moderna lägenheter i Prags pulserande innerstad.