Resa Prag

Bilder

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer

Studentresa Prag

På senare år har destinationen Prag blivit mer och mer populär bland de skandinaviska studenterna. Prag är bland annat känt för sina vackra och imponerande byggnader men även för sitt pulserande och omtalade nattliv. Att bara promenera omkring på Prags gator är en sevärdhet i sig. De trånga gatorna och historiska byggnaderna i alla olika stilar skapar en spännande stadsbild. I Prag finner du även ett flertal barer och nattklubbar som erbjuder någonting för alla.

Billiga resor Prag

För studenter är Prag ett utmärkt alternativ. Med sina ofantligt låga priser så kommer man oftast undan väldigt billigt. En middag som hemma i Skandinavien skulle göra ett rejält hål i plånboken kan avnjutas för en bråkdel av priset. I Prag finns det även ett brett shoppingutbud. Både kvalitén och kvantiteten på shoppingen har skjutit i höjden sedan 1990-talet. Nya trendiga butiker och shoppinggallerior har byggts upp och fyllt Prag med bra shopping. Många av de stora butikerna och varuhusen ligger på och runt Vaclavplatsen, samt på den breda gågatan Na Pikopech. Både utmed gågatan och dess tvärgator ligger det stora och kända butikskedjor, blandat med mindre lokala butiker.

Hotell

Hotell Recidence Bologna
Hotell Recidence Bologna
Hjärtligt välkomna till ett av Prags mest klassiska hotell – Recidense Bologna! Detta 4-stjärniga hotell i hjärtat Prag är år efter år ett av Nordic Invasions mest bokade hotell! På Hotell Recidense Bologna bor du centralt med gångavstånd till allt som Prag har att erbjuda.
Nordic City Suites 1
Nordic City Suites 1
Välkomna till Hotell Nordic City Suites 1! Detta populära lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, nära det nya köpcentret Quadrio och Nordic Invasions stammisklubb – Duplex!
Nordic City Suites 2
Nordic City Suites 2
Nordic Invasion presenterar stolt Hotell Nordic City Suits 2 i Prags pulserande stadskärna! Detta enastående lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, bara några steg från Narodni-gatan och det nya köpcentret Quadrio.
Hotell EA Hotel Apartments Prag
Hotell EA Hotel Apartments Prag
Varmt välkomna till det 4-stjärniga lägenhetshotellet EA Apartments! På EA Apartments i Prag bor du i stora och moderna lägenheter i Prags pulserande innerstad. I direkt anslutning till hotellet finne...