INFORMATION RHODOS

Rhodos stad är en stad med många ansikten. Här finns kultur, fantastisk shopping, stort utbud av restauranger, ett pulserande nöjesliv och därtill två fina stränder – mitt i centrala Rhodos stad.
Rhodos stad är den största orten på ön Rhodos i Grekland. Varje sommar vallfärdar skandinaviska ungdomar hit för att festa, sola och bada. Är du mellan 18–25 år och är intresserade av en bra festresa med party, fantastiskt väder och en oslagbar stämning så är det till Rhodos du ska åka!

Här har vi valt att samla all tänkbar information om Rhodos. Nedan kan ni läsa mer om allt från event och nattklubbar till shopping och stränder i Rhodos stad.

Stränder Rhodos
Stränder Rhodos
Rhodos stad är känd för sina långa och vackra sandstränder. Rhodos stad erbjuder två härliga stränder vid namn Windy Beach och Elli Beach.
Bargata Rhodos
Bargata Rhodos
Den stora och välkända bargatan i Rhodos stad heter Orfanidou. Rhodos bargata levererar riktigt bra party och gör Rhodos till ett perfekt resmål för en festresa.
Events Rhodos
Events Rhodos
Vi arrangerar allt från poolpartyn och beachvolleybollturneringar under dagarna till klassiska barrundor och temakvällar kvällstid.
Priser Rhodos
Priser Rhodos
I Rhodos stad ligger priserna överlag något lägre än priserna i Sverige. Har du även valt till Nordic Invasions VIP-band så kommer du undan ännu billigare.
Flyg Rhodos
Flyg Rhodos
Flygplatsen på Rhodos heter Diagoras Airport och ligger en liten bit utanför Rhodos stad. Flygplatsen är belägen 14 km sydväst om Rhodos stad.
Party Rhodos
Party Rhodos
Rhodos är otroligt populärt tack vare dess utmärkta party och fest. Festresor till Rhodos har arrangerats sedan början av 90-talet och är just nu hetare än någonsin tidigare.
Grabbarna Grus Beachclub Rhodos
Grabbarna Grus Beachclub Rhodos
Grabbarna Grus Beach Club är den största skandinaviska nattklubben på Rhodos. Grabbarna Grus Beach Club på Rhodos är Nordic Invasions närmaste samarbetspartner.
Shopping Rhodos
Shopping Rhodos
Den bästa shoppingen på Rhodos hittar du i Rhodos stad. På Rhodos finns det shopping som passar alla. Den stora shoppinggatan i Rhodos stad heter Ethnarchou Makario.
Jobb Rhodos
Jobb Rhodos
Jobba på Rhodos, medelhavet mest omtalade charterort för skandinaviska ungdomar. Rhodos besöks varje år av tusentals skandinaviska ungdomar.
Väder Rhodos
Väder Rhodos
Sommarmånaderna april-september lockar varje år tusentals soltörstande turister till Rhodos. Redan tidigt på säsongen kan man vänta sig svenskt högsommarväder.
Tips Studentresa
Tips Studentresa
Här har vi valt att samla användbara tips för en optimal studentresa. Studentresan skall vara det ultimata slutet på flera års skolgång.
Övriga Hotell Rhodos
Övriga Hotell Rhodos
Här har vi valt att informera om övriga hotell på destinationen som inte ingår i Nordic Invasions grundutbud. Det går att boka dessa på förfrågan.