Partyhotell Rhodos

Ungdomshotell Rhodos

Rhodos erbjuder en rad olika ungdomshotell med varierande standard och storlek. Viktigt att tänka på när du väljer ungdomshotell är framförallt läget. Det ultimata ungdomshotellet skall ha nära till både strand och bargata. Bra att tänka på kan också vara att prata med vänner och bekanta som tidigare rest till orten.
Du hittar Rhodos populäraste skandinaviska ungdomshotell här. 

Partyhotell Rhodos

Partyhotell är precis som namnet anspelar. Hotell som i regel tillåter hög musik, för- och efterfester och erbjuder en avslappnad stämning. Partyhotell håller i regel något enklare standard.

All Inclusive Rhodos

Rhodos erbjuder ett stort antal All Inclusive-hotell. Här finner ni allt från stora hotell-komplex med ett gigantiskt All Inclusive-utbud till mindre hotell med enklare All Inclusive. Observera dock att priserna på orten är väldigt låga vilket gör att det oftast blir mer ekonomiskt fördelaktigt att avstå och All Inclusive och lägga till något av våra exklusive eventpaket med tillhörande VIP-band.
Du hittar Rhodos populäraste All Inlcusive-hotell för skandinaviska ungdomar här. 

Nedan har vi valt att informera om övriga hotell på destinationen som inte ingår i Nordic Invasions standardutbud. Det går att boka dessa hotell på förfrågan. Utför din förfrågan här och ange vilket hotell du är intresserad av.

Hotell

Castellum Suites
Castellum Suites
Varmt välkomna till ett av Rhodos exklusivaste Ungdomshotell - Castellum Suites! Detta nyrenoverade hotell kombinerar en enastående känsla av lyx med fantastiskt läge i hjärtat av Rhodos gamla stad.
Europa Hotel
Europa Hotel
Nordic Invasion presenterar stolt Europa Hotel. Detta utmärkt belägna hotell ligger ett stenkast från både strand och bargata. På promenadavstånd från hotellet har du dessutom kasinot och Mandrakihamnen.
Hotel Parthenon
Hotel Parthenon
Varmt välkomna till Hotel Parthenon i hjärtat av Rhodos stad. Detta centralt belägna hotell erbjuder allt man kan önska sig av ett klassiskt ungdomshotell. Hotellet ligger endast 2 minuters promenad från Windy Beach och Rhodos omtalade bargata Orfanidou.
Manousos City Hotel
Manousos City Hotel
Manousos City Hotel i Rhodos stad är ett härligt ungdomshotell med det pulserande nöjeslivet runt hörnet. Hotellet är beläget på den välkända skandinaviska bargatan i Rhodos med närheten till allt som destinationen har att erbjuda.
Alexia
Alexia
Varmt välkommen till Hotell Alexia, ett högklassigt hotell med perfekt läge i Rhodos stad. På fantastiska Hotell Alexia har du ett stenkast till Rhodos omtalade nöjesliv och den fantastiska stranden Windy Beach.
Semiramis
Semiramis
Varmt välkomna till omtyckta Hotell Semiramis i Rhodos stad! På Hotell Semiramis i Rhodos bor du i ett enastående läge med stränder, restauranger och uteliv precis runt hörnet.
Mediterranean
Mediterranean
På exklusiva Hotell Mediterranean bor du endast 25 meter från den fantastiska sandstranden och en kort promenad från Rhodos legendariska bargatan.