Resa Magaluf

Bilder

Perfekt val av Ungdomsresa och Studentresa

Följ med på en resa till härliga charterklassikern Magaluf. Magaluf är ett sol- & festparadis med allt från orörda sandstränder till gigantiska klubbar. Charterresor till Magaluf har sedan länge varit ett självklart val för många svenska ungdomar.  Väl på plats är det inte svårt att förstå vad det är som tilltalar så många att resa till Magaluf. Genom åka på studentresa eller ungdomsresa till Magaluf får du ta del av en obeskrivlig gemenskap, makalös stämning och ett legendariskt nattliv.

Magaluf charter Deluxe

Vi har nu flera fantastiska säsonger bakom oss och är idag Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Magaluf. Att resa med Nordic Invasion till Magaluf är mer än bara sol och bad. Våra resor är fyllda av aktiviteter som Nordic-båten, vattenland, skumparty, temakvällar, med mera. En charterresa ska vara enkel att boka och vara fylld med aktiviteter, många av dessa events sker hos våra samarbetspartners: Oceans Beachclub, Shotstugan, Viking, Absolut Chillout, E4:an, Pepes Bodega, BCM, Alex’s och Mr. Miyagis. Vid en studentresa till Magaluf rekommenderar Nordic Invasion att resa under maj och juni månad, övriga månader är mer blandat med åldrarna 18-25. Oavsett vilken månad du väljer att resa, så är det bra väder och fantastisk stämning.

Billiga resor Magaluf

Charter till Magaluf behöver inte vara dyrt. Med Nordic Invasion hittar du alltid prisvärda och billiga resor till Magaluf, både med och utan All Inclusive. Billigaste resorna till Magaluf är i början av maj månad. Priser på mat och dryck är lägre i Magaluf jämfört med Sverige. Nordic Invasions VIP-band gör det betydligt billigare att leva på plats med kraftiga rabatter på barer och restauranger.

Rekordmånga är redan klara för våra ungdomsresor för sommaren till Magaluf. Säkra din plats till årets största upplevelse innan det är försent.

Läs mer om Magaluf här

Hotell

Vistasol
Vistasol
Välkommen till Hotell Vistasol - Magalufs populäraste lägenhetshotell! Hotell Vistasol stoltserar med ett perfekt läge precis vid Magalufs pulserande bargata och den kilometerlånga sandstranden. Flera av hotellets lägenheter erbjuder dessutom en makalös utsikt över medelhavet och Magaluf.
HM Martinique
HM Martinique
Nordic Invasion presenterar stolt nyrenoverade Hotell HM Martinique! Detta exklusiva ungdomshotell hör till de i särklass populäraste hotellen bland skandinaviska ungdomar i Magaluf.
Suites by TRH
Suites by TRH
Varmt välkomna till Hotell Suites by TRH Magaluf. Detta nyrenoverade och trevliga hotell är beläget på Torrenovauddens topp. Endast några minuters promenad bort finner du den långa sandstranden.
Vistanova
Vistanova
Nordic Invasion välkomnar dig till nyrenoverade ungdomshotellet Vistanova! Hotell Vistanova ligger perfekt till - precis vid bargatan och endast en kort promenad till Magalufs fantastiska sandstrand.
Sol Guadalupe
Sol Guadalupe
Hotell Sol Guadalupe är ett exklusvit nyrenoverat hotell som kombinerar stil, elegans med enstående avstånd till stränder och nattliv. Hotellet erbjuder utöver detta en mängder av aktiviteter på det stora poolområdet.
Sol House Calviá Beach
Sol House Calviá Beach
Sol House Calviá Beach är helt nyrenoverat hotell kombinerar både stil och elegans med ett enastående läge. Här bor du i händelsernas centrum med 50m från Magalufs långa sandstrand och destinationens omtalade nattliv ett stenkast från hotellet.
HSM Atlantic Park
HSM Atlantic Park
Välkommen till det populära All Inclusive-hotellet HSM Atlantic Park. HSM Atlantic Park är med sitt perfekta läge ett omtyckt hotell centralt beläget i Magaluf, med nära till nöjesliv, restauranger och den långa stranden precis runt hörnet.
HSM Sandalo Beach
HSM Sandalo Beach
Hotell HSM Sandalo Beach är ett exklusivt och nyrenoverat lägenhetshotell som kombinerar stil, elegans och klass med Magalufs kanske bästa utsikt. Hotellet är beläget på Torrenovauddens topp endast ett stenkast från Magalufs fantastiska sandstrand och dess omtalade uteliv
Globales Nova
Globales Nova
Varmt välkommen till Nordic Invasions omtyckta lägenhetshotell – Hotell Nova Apartments. Hotell Nova stoltserar med ett enastående läge – endast 100 meter till den långa sandstranden och 200 meter till Magalufs omtalade bargata och nattliv.
Alua Sun
Alua Sun
Varmt välkommen till Hotell Alua Sun! Detta nyrenoverade hotell stoltserar med ett enastående läge och en underbar atmosfär. Här bor du med Magaluf-stranden och destinationens omtalade uteliv som närmaste grannar. Detta exklusiva hotell hör till de absolut populäraste i Magaluf.
Globales Panama
Globales Panama
Varmt välkommen till 4-stjärniga Hotell Globales Panama! Globales Panama är det perfekta valet för dig som vill bo på ett nyrenoverat hotell med enastående standard i kombination med närhet till strand och uteliv. På Globales Panama bor du bara 150 meter från den kilometerlånga sandstranden och en kort promenad bort till Magalufs världskända bargatan med dess pulserande nattliv.
 Leonardo Royal
Leonardo Royal
På Leonardo Royal Mallorca bor du i händelsernas centrum på ett nyrenoverat topphotell med stranden och Magalufs omtalade uteliv endast ett stenkast bort. Här har du med andra ord alla förutsättningar som behövs för en lyckad semester. Den kilometerlånga sandstranden ligger i direkt anslutning till hotellet så du med enkelhet kan välja om du vill sola och bada i det kristallklara medelhavet eller spendera dagarna på hotellets poolområde.
Dreams Calviá
Dreams Calviá
Dreams Calviá Mallorca är ett nyrenoverat och modernt hotell med fantastiskt läge. Hotellet ligger ett stenkast från Magaluf-stranden och en kort promenad bort hittar du restauranger, barer och Magalufs omtalade uteliv.