Ungdomshotell Ayia Napa

Nordic Invasion har noga valt ut de populäraste och bästa partyhotellen i Ayia Napa på Cypern. Vi har ett brett urval av bra och billiga ungdomshotell att välja bland. Gemensamt för alla våra hotell i Ayia Napa är närheten till strand, party, shopping och bargata.

Majoriteten av våra hotell i Ayia Napa är lägenhetshotell. På lägenhetshotellen finns det alltid kök med matlagningsmöjligheter för att på ett billigt och enkelt sätt kunna ordna måltider själv. Vanligt förekommande är att Nordic Invasion arrangerar events och fester på hotellen i form av beachvolleyboll-turneringar, poolpartyn eller temakvällar. På Nordic Invasions ungdomshotell i Ayia Napa bor du mitt i händelsernas centrum och har alltid fest och nöjen runt hörnet. I Ayia Napa finns det även ett brett utbud av restauranger som serverar klassiska cypriotiska maträtter som vi rekommenderar att testa.

ALL INCLUSIVE AYIA NAPA
Nordic Invasion erbjuder flertalet hotell i Ayia Napa där tillvalet All Inclusive kan läggas till. Bland dessa finner ni Nicholas Color, Tasia Maris Spa och Suites By Melpo. Hotell Pavlinia erbjuder en All Inclusive “Light” variant med frukost och antingen lunch eller middag samt fri bar. Hotell Pambos Napa Rocks erbjuder även dem en variant av All Inclusive “Light” där det inkluderas frukost och fri bar.

Hotell

Pambos Napa Rocks Ayia Napa
Pambos Napa Rocks Ayia Napa
Hotell Pambos Napa Rocks är ett av de populäraste och livligaste ungdomshotellen mitt i centrum med närhet till nattklubbar och restauranger. Här bor du i händelsernas centrum med Ayia Napas pulserande nattliv som närmaste granne.
Hotell Pavlinia Ayia Napa
Hotell Pavlinia Ayia Napa
Välkommen till ett av Ayia Napas populäraste ungdomshotell - Hotell Pavlinia! Pavlinia är med sitt perfekta läge ett omtyckt ungdomshotell med Ayia Napas centrum, nöjesliv och restauranger precis runt hörnet.
Hotell Nicholas Color Ayia Napa
Hotell Nicholas Color Ayia Napa
Varmt välkommen till Nordic Invasions populära All Inclusive-hotell - Hotell Nicholas Color. På detta fantastiska ungdomshotell bor du endast 300 meter från den kilometerlånga stranden Grecian Bay som stoltserar med gyllene sand och medelhavets klaraste badvatten.
Suites by Melpo Ayia Napa
Suites by Melpo Ayia Napa
Varmt välkommen till exklusiva Hotell Melpo Antia i Ayia Napa. Detta fantastiska hotellkomplex ligger endast fem minuters promenad från Grecian Bay-stranden och ett stenkast bort från Ayia Napas omtalade barområdet.
Hotell Tasia Maris Spa Ayia Napa
Hotell Tasia Maris Spa Ayia Napa
Varmt välkomna till enastående Tasia Maris Beach Hotel & Spa i Ayia Napa. Detta exklusiva hotell har ett fantastsikt läge nära det mesta som orten har att erbjuda. På Tasia Maris Beach Hotel & Spa bor du endast 30 meter från stranden Sandy Bay och en kortare promenad bort finns barer och nattklubbar.

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer