Ungdomshotell Ayia Napa

Nordic Invasion har noga valt ut de populäraste och bästa partyhotellen i Ayia Napa på Cypern. Vi har ett brett urval av bra och billiga ungdomshotell att välja bland. Gemensamt för alla våra hotell i Ayia Napa är närheten till strand, party, shopping och bargata.

Majoriteten av våra hotell i Ayia Napa är lägenhetshotell. På lägenhetshotellen finns det alltid kök med matlagningsmöjligheter för att på ett billigt och enkelt sätt kunna ordna måltider själv. Vanligt förekommande är att Nordic Invasion arrangerar events och fester på hotellen i form av beachvolleyboll-turneringar, poolpartyn eller temakvällar. På Nordic Invasions ungdomshotell i Ayia Napa bor du mitt i händelsernas centrum och har alltid fest och nöjen runt hörnet. I Ayia Napa finns det även ett brett utbud av restauranger som serverar klassiska cypriotiska maträtter som vi rekommenderar att testa.

ALL INCLUSIVE AYIA NAPA
Nordic Invasion erbjuder flertalet hotell i Ayia Napa där tillvalet All Inclusive kan läggas till. Bland dessa finner ni Nicholas Color, Tasia Maris Spa och Suites By Melpo. Hotell Pavlinia erbjuder en All Inclusive “Light” variant med frukost och antingen lunch eller middag samt fri bar. Hotell Pambos Napa Rocks erbjuder även dem en variant av All Inclusive “Light” där det inkluderas frukost och fri bar.

Hotell

Pambos Napa Rocks
Pambos Napa Rocks
Hotell Pambos Napa Rocks är ett av de populäraste och livligaste ungdomshotellen mitt i centrum med närhet till nattklubbar och restauranger. Här bor du i händelsernas centrum med Ayia Napas pulserande nattliv som närmaste granne.
Pavlinia
Pavlinia
Välkommen till ett av Ayia Napas populäraste ungdomshotell - Hotell Pavlinia! Pavlinia är med sitt perfekta läge ett omtyckt ungdomshotell med Ayia Napas centrum, nöjesliv och restauranger precis runt hörnet.
Nicholas Color
Nicholas Color
Varmt välkommen till Nordic Invasions populära All Inclusive-hotell - Hotell Nicholas Color. På detta fantastiska ungdomshotell bor du endast 400 meter från den kilometerlånga stranden Grecian Bay som stoltserar med gyllene sand och medelhavets klaraste badvatten.
Suites by Melpo Antia
Suites by Melpo Antia
Varmt välkommen till exklusiva Hotell Melpo Antia i Ayia Napa. Detta fantastiska hotellkomplex ligger endast fem minuters promenad från Grecian Bay-stranden och ett stenkast bort från Ayia Napas omtalade barområdet.
Tasia Maris Beach
Tasia Maris Beach
Varmt välkomna till enastående Tasia Maris Beach Hotel & Spa i Ayia Napa. Detta exklusiva hotell har ett fantastsikt läge nära det mesta som orten har att erbjuda. På Tasia Maris Beach Hotel & Spa bor du endast 30 meter från stranden Sandy Bay och en kortare promenad bort finns barer och nattklubbar.
Nestor
Nestor
Detta fantastiska hotell stoltserar med en genomgående hög standard och ett enastående läge i destinationens absoluta hjärta. På Hotell Nestor bor du ett stenkast från sandstranden Limanaki.
Tasia Maris Oasis
Tasia Maris Oasis
Tasia Maris Oasis placerar dig mitt i händelsernas centrum på ett nyrenoverat och elegant hotell, med stranden och det livliga nattlivet i Ayia Napa bara en kort promenad bort. Här har du med andra ord alla förutsättningar för en lyckad och minnesvärd semester.