Hotell Pavlinia

Bilder

Pavlinia (Hotellklass: 4 stjärnor)

Välkommen till Ayia Napas populäraste ungdomshotell – Hotell Pavlinia! Pavlinia är med sitt perfekta läge ett omtyckt ungdomshotell med Ayia Napas centrum, nöjesliv och restauranger precis runt hörnet. År efter år fylls detta populära lägenhetshotell av skandinaviska ungdomar som bidrar till en makalös atmosfär. Stämningen på Hotell Pavlinia i Ayia Napa är något utöver det vanliga.

Hotell Pavlinia stoltserar med två olika poolområden som bägge har ett generöst utbud av solstolar och parasoller. Det stora poolområdet ligger i anslutning till hotellets inbjudande poolbar och det mindre poolområdet som du finner en bit bort erbjuder en lugnare och mer avslappnad atmosfär. På hotellets härliga poolområde hittar du även en beachvolleybollplan där det arrangeras turneringar varje vecka. Hotellets omtyckta poolbar serverar både mat och dryck till förmånliga priser.

Hotell Pavlinia erbjuder även All Inclusive Light med frukostbuffé, en måltid samt fri bar. Perfekt för dig som vill sätta lite extra guldkant på tillvaron samtidigt som du sparar tid och pengar.

Lägenheterna är nyrenoverade, ljusa och rymliga. De är modernt inredda med plats för 2-4 personer där samtliga lägenheter har balkong. Ett välutrustat kök med spis, kylskåp och matplats finns i vissa lägenheter, badrummen har toalett och en dusch. Städning av lägenheterna sker 5 dagar/vecka. Hotellet erbjuder AC för 8 euro per dygn, säkerhetsskåp mot en mindre avgift och kostnadsfritt WiFi i allmänna utrymmen.

Hotellinformation

Avstånd till strand900 m
Avstånd till bargata200 m
Air conditioningAvgift
PoolJa
WiFiJa
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift
All Inclusive LightTillval

Måltider

Frukost 545:-

Frukostbuffé 08:00 – 10:30

All inclusive Light 2895:-

Frukostbuffé  08:00 – 10:30

Lunch eller middag (Valfri tid mellan 10:30 – 17:30

Fri bar 11:00 – 19:30

Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen.