Ungdomshotell Prag

Nordic Invasion har noga valt ut de populäraste och bästa ungdomshotellen i Prag. Vi har ett brett urval av bra och billiga ungdomshotell att välja bland. Gemensamt för alla våra hotell i Prag är närheten till barer, nattklubbar, restauranger och shopping.

Majoriteten av våra hotell i Prag är lägenhetshotell. På lägenhetshotellen finns det alltid kök med matlagningsmöjligheter för att på ett billigt och enkelt sätt kunna ordna måltider själv. På Nordic Invasions ungdomshotell i Prag bor du mitt i händelsernas centrum och har alltid fest och nöjen runt hörnet.

Nordic Invasions samtliga hotell i Prag håller en hög standard och erbjuder allt som krävs för en fantastisk vistelse.

I Prag finns erbjuds även ett brett utbud av restauranger som självfallet serverar klassiska tjeckiska maträtter till förmånliga priser – Något som vi starkt rekommenderar er att testa!

Hotell

Hotell Recidence Bologna
Hotell Recidence Bologna
Hjärtligt välkomna till ett av Prags mest klassiska hotell – Recidense Bologna! Detta 4-stjärniga hotell i hjärtat Prag är år efter år ett av Nordic Invasions mest bokade hotell! På Hotell Recidense Bologna bor du centralt med gångavstånd till allt som Prag har att erbjuda.
Nordic City Suites 1
Nordic City Suites 1
Välkomna till Hotell Nordic City Suites 1! Detta populära lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, nära det nya köpcentret Quadrio och Nordic Invasions stammisklubb – Duplex!
Nordic City Suites 2
Nordic City Suites 2
Nordic Invasion presenterar stolt Hotell Nordic City Suits 2 i Prags pulserande stadskärna! Detta enastående lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, bara några steg från Narodni-gatan och det nya köpcentret Quadrio.
Hotell EA Hotel Apartments Prag
Hotell EA Hotel Apartments Prag
Varmt välkomna till det 4-stjärniga lägenhetshotellet EA Apartments! På EA Apartments i Prag bor du i stora och moderna lägenheter i Prags pulserande innerstad. I direkt anslutning till hotellet finne...

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer