OM OSS

Nordic Invasion är en svensk researrangör som sedan år 2011 arrangerar ungdomsresor till Magaluf, Rhodos, Ayia Napa, Sunny Beach och Prag. Vi är för närvarande det enda svenska företaget som arrangerar paketresor anpassade för ungdomar till Magaluf, Rhodos, Ayia Napa, Sunny Beach och Prag. Att vi är en svensk researrangör innebär trygghet för resenären, både inför resan och under resans genomförande. Vi har enbart svenska reseledare vilket underlättar kommunikationen med resenären och dess anhöriga, vilket kan vara betydande om något skulle hända. Nordic Invasion kan med sin långa erfarenhet inom ungdomscharter garantera en hög kvalité på såväl säkerhet, trygghet som guider och hotell. Vi som arrangör ställer extremt höga krav på oss själva och strävar alltid efter att du som resenär ska få en semester som motsvarar dina förväntningar och mer därtill. Trygghet och säkerhet för resenär och deras föräldrar är högsta prioritet för oss på Nordic Invasion. Vi erbjuder paketresor för kompisgänget, klassen eller skolan – som kombinerar nöje, kultur och gemenskap. Med våra guider tillgängliga 24 timmar om dygnet på plats som ordnar allt kan du som resenär hos oss slappna av och njuta så mycket som möjligt.

Nordic Invasion ställer enligt svensk lag resegaranti till Kammarkollegiet. Nordic Invasion ägs av Scandinavian Travel Group AB (org. 556837-0752), som är ett delägt svenskt aktiebolag.

Mission

Nordic Invasion ska som researrangör distribuera ungdomar ett förstklassigt reseupplägg och alltid vara fysiskt närvarande på varje resedestination för att på ett professionellt sätt upprätthålla resenärernas trivsel. Genom jämställdhet, diversifiering och respekt för sina anställda ska Nordic Invasion stimulera intern kreativitet inom företaget för att därigenom ideligen utveckla sin tjänst och alltid ligga i framkant för att levererar den bästa utlandsvistelsen för ungdomar.

Vision

Nordic Invasion ska utvecklas och bli den mest framgångsrika och största  researrangören i världen som inriktar sig mot ungdomar för att ge en förstklassig och överlägsen utlandsupplevelse.

 

Vår historia

Nordic Invasion är idag ett av Sveriges snabbast växande företag. Följ vår historia i korthet nedan. 

  • 2011 Nordic Invasion AB grundas och börjar med försäljning av resor till Magaluf, Mallorca. 
  • 2012 Första resan till Magaluf arrangeras.
  • 2013 En andra destination lanseras, Ayia Napa, Cypern.  
  • 2014 Verksamheten etableras i Norge. 
  • 2015 En tredje destination lanseras, Rhodos stad, Rhodos. 
  • 2016 Nordic Invasion förvärvar och tar över driften av barskolan, Scandinavian Bar Academy.
  • 2017 Inleder samarbete med Tallink Silja och etablerar nöjes-kryssningen, Summer Invasion.
  • 2018 UC tilldelar Nordic Invasion kreditvärdigheten UC GULD, högsta möjliga kreditvärdighet. 
  • 2019 Två nya destinationer lanseras, Sunny Beach, Bulgarien samt Prag, Tjeckien
  • 2020 Nordic Invasion förvärvar och tar över driften av guideskolan, Utopia Guide School samt Danmarks största ungdomscharterbolag, Duf-rejser. Nordic Invasion växer och öppnar upp sitt andra kontor i Sverige.

Intyg

Efter flera år i branschen har Nordic Invasion erhållit nedanstående certifikat.

Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.

Ellinika-Farmakeio