UNGDOMSHOTELL RHODOS

Nordic Invasion har noga valt ut Rhodos populäraste och bästa partyhotell. Vi har ett  urval av billiga och bra ungdomshotell att välja bland. Vi erbjuder som enda arrangör Rhodos absolut mest efterfrågade hotell bland skandinaviska ungdomar. Gemensamt för våra hotell på Rhodos är närheten till strand, party, shopping och bargata. Vanligt förekommande är att Nordic Invasion arrangerar events och fester på hotellen i form av beachvolleyboll-turneringar, poolpartyn eller temakvällar.

Rhodos Stad
Rhodos är en avlång ö där det kan ta upp mot 1h med taxi att ta sig till Rhodos stad som är händelsernas centrum. Läget är därför en väsentlig del i valet av hotell. Alla Nordic Invasions hotell ligger centralt i Rhodos Stad och har max 300 meter till strand eller bargata. I Rhodos stad finns det ett brett utbud av restauranger som serverar klassiska grekiska maträtter som vi rekommenderar att testa.

Hotell

Castellum Suites
Castellum Suites
Varmt välkomna till ett av Rhodos exklusivaste Ungdomshotell - Castellum Suites! Detta nyrenoverade hotell kombinerar en enastående känsla av lyx med fantastiskt läge i hjärtat av Rhodos gamla stad.
Europa Hotel
Europa Hotel
Nordic Invasion presenterar stolt Europa Hotel. Detta utmärkt belägna hotell ligger ett stenkast från både strand och bargata. På promenadavstånd från hotellet har du dessutom kasinot och Mandrakihamnen.
Hotel Parthenon
Hotel Parthenon
Varmt välkomna till Hotel Parthenon i hjärtat av Rhodos stad. Detta centralt belägna hotell erbjuder allt man kan önska sig av ett klassiskt ungdomshotell. Hotellet ligger endast 2 minuters promenad från Windy Beach och Rhodos omtalade bargata Orfanidou.
Manousos City Hotel
Manousos City Hotel
Manousos City Hotel i Rhodos stad är ett härligt ungdomshotell med det pulserande nöjeslivet runt hörnet. Hotellet är beläget på den välkända skandinaviska bargatan i Rhodos med närheten till allt som destinationen har att erbjuda.
Alexia
Alexia
Varmt välkommen till Hotell Alexia, ett högklassigt hotell med perfekt läge i Rhodos stad. På fantastiska Hotell Alexia har du ett stenkast till Rhodos omtalade nöjesliv och den fantastiska stranden Windy Beach.
Semiramis
Semiramis
Varmt välkomna till omtyckta Hotell Semiramis i Rhodos stad! På Hotell Semiramis i Rhodos bor du i ett enastående läge med stränder, restauranger och uteliv precis runt hörnet.
Mediterranean
Mediterranean
På exklusiva Hotell Mediterranean bor du endast 25 meter från den fantastiska sandstranden och en kort promenad från Rhodos legendariska bargatan.

https://danskapotek24.com/

https://danskapotek24.com/