UNGDOMSHOTELL MAGALUF

Nordic Invasion har noga valt ut Magalufs populäraste och bästa partyhotell. Vi har ett stort urval av bra ungdomshotell att välja bland. Vi erbjuder allt från prisvärda lägenhetshotell till lyxigare All Inclusive-alternativ. Gemensamt för alla våra hotell är en genomgående hög standard samt närheten till strand, party, shopping och bargata.

I Magaluf är lägenhetshotell ett uppskattat inslag i vårt utbud. På lägenhetshotellen finns det alltid kök med matlagningsmöjligheter vilket ger dig som resenär möjlighet att på ett billigt och enkelt sätt kunna ordna måltider själv – Perfekt för dig som är ute efter en prisvärd resa. Det populäraste lägenhetshotellet för ungdomar är Vistasol!

All Inclusive Magaluf
Nordic Invasions All Inclusive-hotell i Magaluf för ungdomar är Suites by TRH, HM Martinique och HSM Atlantic Park. All Inclusive är ett praktiskt och bekvämt alternativ för dig som vill ha allt serverat på silverfat. I Magaluf erbjuder även Vistanova, Sol House och Sol Guadalupe halvpension som tillval där frukost och middag ingår under hela vistelsen. Det skall dock tilläggas att prisbilden på restauranger, barer och butiker i Magaluf är relativt låg vilket gör att det inte alltid är billigare att boka med All Inclusive.

Hotell

Vistasol
Vistasol
Välkommen till Hotell Vistasol - Magalufs populäraste lägenhetshotell! Hotell Vistasol stoltserar med ett perfekt läge precis vid Magalufs pulserande bargata och den kilometerlånga sandstranden. Flera av hotellets lägenheter erbjuder dessutom en makalös utsikt över medelhavet och Magaluf.
HM Martinique
HM Martinique
Nordic Invasion presenterar stolt nyrenoverade Hotell HM Martinique! Detta exklusiva ungdomshotell hör till de i särklass populäraste hotellen bland skandinaviska ungdomar i Magaluf.
Suites by TRH
Suites by TRH
Varmt välkomna till Hotell Suites by TRH Magaluf. Detta nyrenoverade och trevliga hotell är beläget på Torrenovauddens topp. Endast några minuters promenad bort finner du den långa sandstranden.
Vistanova
Vistanova
Nordic Invasion välkomnar dig till nyrenoverade ungdomshotellet Vistanova! Hotell Vistanova ligger perfekt till - precis vid bargatan och endast en kort promenad till Magalufs fantastiska sandstrand.
Sol Guadalupe
Sol Guadalupe
Hotell Sol Guadalupe är ett exklusvit nyrenoverat hotell som kombinerar stil, elegans med enstående avstånd till stränder och nattliv. Hotellet erbjuder utöver detta en mängder av aktiviteter på det stora poolområdet.
Sol House Calviá Beach
Sol House Calviá Beach
Sol House Calviá Beach är helt nyrenoverat hotell kombinerar både stil och elegans med ett enastående läge. Här bor du i händelsernas centrum med 50m från Magalufs långa sandstrand och destinationens omtalade nattliv ett stenkast från hotellet.
HSM Atlantic Park
HSM Atlantic Park
Välkommen till det populära All Inclusive-hotellet HSM Atlantic Park. HSM Atlantic Park är med sitt perfekta läge ett omtyckt hotell centralt beläget i Magaluf, med nära till nöjesliv, restauranger och den långa stranden precis runt hörnet.
HSM Sandalo Beach
HSM Sandalo Beach
Hotell HSM Sandalo Beach är ett exklusivt och nyrenoverat lägenhetshotell som kombinerar stil, elegans och klass med Magalufs kanske bästa utsikt. Hotellet är beläget på Torrenovauddens topp endast ett stenkast från Magalufs fantastiska sandstrand och dess omtalade uteliv
Globales Nova
Globales Nova
Varmt välkommen till Nordic Invasions omtyckta lägenhetshotell – Hotell Nova Apartments. Hotell Nova stoltserar med ett enastående läge – endast 100 meter till den långa sandstranden och 200 meter till Magalufs omtalade bargata och nattliv.
Alua Sun
Alua Sun
Varmt välkommen till Hotell Alua Sun! Detta nyrenoverade hotell stoltserar med ett enastående läge och en underbar atmosfär. Här bor du med Magaluf-stranden och destinationens omtalade uteliv som närmaste grannar. Detta exklusiva hotell hör till de absolut populäraste i Magaluf.
Globales Panama
Globales Panama
Varmt välkommen till 4-stjärniga Hotell Globales Panama! Globales Panama är det perfekta valet för dig som vill bo på ett nyrenoverat hotell med enastående standard i kombination med närhet till strand och uteliv. På Globales Panama bor du bara 150 meter från den kilometerlånga sandstranden och en kort promenad bort till Magalufs världskända bargatan med dess pulserande nattliv.
 Leonardo Royal
Leonardo Royal
På Leonardo Royal Mallorca bor du i händelsernas centrum på ett nyrenoverat topphotell med stranden och Magalufs omtalade uteliv endast ett stenkast bort. Här har du med andra ord alla förutsättningar som behövs för en lyckad semester. Den kilometerlånga sandstranden ligger i direkt anslutning till hotellet så du med enkelhet kan välja om du vill sola och bada i det kristallklara medelhavet eller spendera dagarna på hotellets poolområde.
Dreams Calviá
Dreams Calviá
Dreams Calviá Mallorca är ett nyrenoverat och modernt hotell med fantastiskt läge. Hotellet ligger ett stenkast från Magaluf-stranden och en kort promenad bort hittar du restauranger, barer och Magalufs omtalade uteliv.