Hotell Vistasol

Bilder

VISTASOL (Hotellklass: 4 stjärnor)

Välkommen till Hotell Vistasol – Magalufs populäraste lägenhetshotell! Hotell Vistasol stoltserar med ett perfekt läge precis vid Magalufs pulserande bargata och den kilometerlånga sandstranden. Flera av hotellets lägenheter erbjuder dessutom en makalös utsikt över medelhavet och Magaluf. Kombinationen av läget, priset och den höga standarden har gjort att hotellet år efter år det populäraste valet bland Nordic Invasions resenärer.

På Hotell Vistasol finns en stor och inbjudande pool med tillhörande poolbar. I poolbaren serveras svalkande drinkar och välsmakande mat till bra priser. På poolområdet arrangeras aktiviteter av Nordic Invasions guider flera dagar i veckan. Dessutom finns det en beachvolleyboll-plan där det arrangeras turneringar och matcher varje vecka.

Hotell Vistasol har sista åren genomgått flera renoveringar vilket betyder att majoriteten av rummen på hotellet är helt nyrenoverade. Hotellet erbjuder i övrigt en nyrenoverad spa-avdelning på hela 300 m2. Här finns bland annat torrbastu, ångbastu samt jacuzzi. Det finns även aromduschar, inomhuspool, kallvattenpool samt möjlighet till diverse behandlingar mot avgift. För den aktive erbjuds även ett mindre fitnessrum som kan nyttjas helt utan kostnad.

I lägenheterna finns sovrum med separata bäddar, vardagsrum, kök och ett rymligt badrum. Köket är utrustat med spis, kylskåp och mikrovågsugn. Badrummet är fräscht och rymligt med dusch/badkar där hårtork finns. TV finns i varje lägenhet och kassaskåp kan nyttjas mot en mindre avgift. Alla rummen har balkong med tillhörande bord och stolar. Majoriteten av rummen är avsedda för 4 personer samt ett fåtal rum för 6 personer. Städning sker 3 gånger/vecka.

Kostnadsfritt Wifi erbjuds på hela hotellet.

Hotellinformation

Avstånd till strand100 m
Avstånd till bargata50 m
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiJa
BarJa
BalkongJa
GymJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift

Måltider

Frukost 795:-

  • Frukostbuffén serveras mellan 08:00 – 10:30 alla dagar.

Halvpension 1695:-

  • Frukostbuffé 08:00 – 10:30
  • Middag 19:00 – 21:30

Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen.