Hotell HSM ATLANTIC PARK

Bilder

HSM ATLANTIC PARK (Hotellklass: 4 stjärnor)

Välkommen till det populära All Inclusive-hotellet HSM Atlantic Park. HSM Atlantic Park är med sitt perfekta läge ett omtyckt hotell centralt beläget i Magaluf, med nära till nöjesliv, restauranger och den långa stranden precis runt hörnet.

Passa på att njuta av det svalkande vattnet i hotellets stora pool där hotellet erbjuder solstolar med parasoller på det trevliga poolområdet, med nära till hotellets egna bar.

Hotellet erbjuder en avslappnad atmosfär med hemtrevlig inredning där rummen är gjorda för max 2 personer och receptionens öppettider sträcker sig dygnet runt. På Hotell HSM Atlantic Park ingår frukost i priset. Varje morgon dukas det upp en härlig frukostbuffé där du hittar allt från omeletter och nybakat bröd till pannkakor och färsk frukt. Utöver den frukost som ingår när du bokar HSM Atlantic Park kan du även välja att lägga till deras populära All Inclusive där det ingår en stor buffé med internationella rätter och ett bra utbud av desserter. Du har även tillgång till snacks och glass mellan måltiderna och hotellet har möjlighet att anpassa menyn efter specialkost.

Övriga faciliteter på hotellet är kostnadsfritt WiFi, poolhanddukar mot deposition och biljard går att spela mot en avgift.

Hotellinformation

Avstånd till strand200 m
Avstånd till bargata200 m
Air conditioningJa
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
FrukostIngår
KassaskåpAvgift
All InclusiveTillval

Måltider

Frukost – Ingår

  • Frukost-buffé 08:00 -10:30

All Inclusive 1795:-

  • Frukost-buffé 08:00 – 10:30
  • Förmiddagssnacks kl. 11:00 – 12:00
  • Lunch-buffé 13:00 – 15:30
  • Eftermiddagssnacks 16:30 – 17:30
  • Middags-buffé 19:00 – 20:30
  • 6 alkoholhaltiga drycker som öl, vin och sangria ingår per dag. Fri tillgång på läsk och vatten.

Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen.