BARGATA RHODOS

Den stora och välkända bargatan i Rhodos stad heter Orfanidou. Här finns barer och nattklubbar uppradade längs den långa gatan. Rhodos bargata levererar riktigt bra party och gör Rhodos till ett perfekt resmål för en festresa. De flesta turister brukar gå runt bland de olika klubbarna för att hitta sin favorit, men man hamnar oftast på någon av de tre populäraste barerna; Grabbarna Grus, Solsidan Bar eller Pepes Bodega. Nattlivet, som är fartfyllt och börjar redan kl. 19.00 och slutar först när solen går upp, lockar mestadels ungdomar. Under högsäsongen fylls bargatan med skandinaviska turister, mestadels svenskar och norskar. Vill man ha bra party och fullspäckade fester är det definitivt under denna period man ska åka till Rhodos. En fördel med Rhodos är det stora utbudet av skandinaviska barer och klubbar, förutom Grabbarna Grus, Solsidan Bar och Pepes Bodega så finns följande populära svenska barer på Rhodos; Solsidan Bar, Tre Kronor, The White Room club, Big Brother Bar och Dream Cocktail Bar.

Grabbarna Grus Beach Club
Grabbarna Grus Beach Club är den största skandinaviska nattklubben på Rhodos.
Läs mer om Grabbarna Grus Beachclub Rhodos här

Solsidan Bar
Solsidan Bar är en av de populäraste barerna på Rhodos bargata för partyglada ungdomar från Skandinavien- Med allt ifrån temafester till sena nätter med krasslig allsång till svenska klassiker gör Solsidan Bar allt för att just ert sällskap skall få en oförglömlig vistelse på den berömda baren. Solsidan Bar anordnar temafester varje vecka.

Fight Night: Landskamp mellan Sverige-Norge i lekar. Med ansiktsmålningar så tävlas det i allt från styrka till danstävlingar.

Magic Mike: Har ni sett filmen? Då vet ni vad som väntar. En kväll där kvinnorna hyllas av killarna på klubben, med strip-tease, lapdance och det finns möjlighet att köpa till fri bar.

Pepes Bodega
Pepes Bodega är en väldigt populär bar på Rhodos bargata. Här hittar du bra fest och grymma priser i baren. Här pågår festandet mot småtimmarna både inne på klubben och utanför varje dag.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Rhodos.