Festresa Rhodos

Festresa Rhodos
Rhodos har blivit en otroligt populär destination tack vare dess utmärkta party och fest. Festresor till Rhodos har arrangerats sedan början av 90-talet och är just nu hetare än någonsin tidigare. På Rhodos bargata finns det ett enormt utbud av skandinaviska barer och nattklubbar. För en lyckad festresa på Rhodos rekommenderar vi att man besöker alla skandinaviska barer för att hitta just sin favoritbar. Klubbarna och barerna på Rhodos arrangerar varje vecka populära fester och event för skandinaviska ungdomar på festresa. Det arrangeras bland annat omtyckta temakvällar som Ladies/boys-night, Traffic Light-party, Fight-night och Magic Mike. Vill man ha bra party och galna fester är det definitivt till Rhodos man skall åka.

Mer än bara party
Rhodos erbjuder otroligt mycket mer än bara sol, fest och party. Utöver alla barer och nattklubbar finns det otroligt mycket att se och uppleva. En resa till Rhodos ger dig kultur, fantastisk shopping, sagolik natur och självfallet mängder av unika restauranger. Rhodos stad har under senare år genomgått en stor modernisering och ses nu som ett utav Europas i särklass attraktivaste resmål. Med stadens närhet till strand och hav gör Rhodos till ett extra uppskattat resmål. Rhodos är framförallt känt för sina kulturarv runt om ön som är värda ett besök under er vistelse på ön. I Rhodos stad finns en av Europas mest välbevarade medeltida stadsdelar, med smala gränder och torg som omges av en ringmur. Promenera runt på de trevliga gatorna, stanna vid Stormästarens palats från 1400-talet och fantisera om hur det kan ha sett ut här när riddarna marscherade fram för att försvara sin stad. Slå dig sedan ner på ett av alla caféer och njut av en cappucino eller svalka dig med en hemgjord glass.

Sammanfattningsvis erbjuder Rhodos en populär bargata med ett nattliv i världsklass. Detta i kombination med öns unika natur- och kulturupplevelser gör Rhodos till en perfekt ungdomsresa.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Rhodos.