Grabbarna Grus Beachclub Rhodos

Grabbarna Grus Rhodos
Grabbarna Grus Beach Club är den största skandinaviska nattklubben på Rhodos. Grabbarna Grus Beach Club på Rhodos är Nordic Invasions närmaste samarbetspartner. Klubben är känd för att ha omtyckt personal som bjuder på bästa möjliga fest och party varje kväll. Grabbarna Grus ligger i ena änden av Rhodos bargata. På Grabbarna Grus i Rhodos festar skandinaviska ungdomar varje natt fram till solen åter går upp. Varje vecka arrangerar Grabbarna Grus Beach Club tillsammans med Nordic Invasion flertalet populära event.

Event på Grabbarna Grus Rhodos
Ladies/boys Night: Klubben splittras på 2. Tjejerna håller till på en del utav klubben och resterande del håller killarna till. Med kvinnliga och manliga strippor flyger kvällen fram i ett hav utav lekar, champagne och dessutom 2 timmar fri bar för alla med Nordic Invasions Stora-VIP paket.

Traffic Light Party: Röd, gul eller grön- Vilket civilstånd är du? Med ansiktsmålningar, gratis T-shirts i olika färger och en mängd olika lekar/tävlingar så blir det en oförglömlig kväll. Även här ingår 2 timmar fri bar med Nordic Invasions Stora-VIP paket.

Barrunda: Grabbarna Grus är den enda arrangören utav barrundor på Rhodos. I en samlad grupp så tar barrundan i stort sett över hela Rhodos bargata. Det bjuds på lekar, tävlingar, shots, tröjor och rabatterade priser i barerna. Med ett stopp på i stort sett alla barer/klubbar så blir kvällen

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Rhodos.