PARTY AYIA NAPA

Party Ayia Napa
Ayia Napa är inte som vilken charterort som helst, Ayia Napa erbjuder otroligt mycket mer än bara sol, bad och fest. Nordic Invasions festresor är fullspäckade med events, party och aktiviteter. Varje vecka erbjuds event som partybåt, poolparty, barrunda, barskola och temakvällar. Utöver detta erbjuds det också adrenalinstinna aktiviteter som go-cart, bungyjump och ett stort vattenland. De populära och omtalade eventen är tillsammans med det fantastiska klimatet en bidragande orsak till varför Ayia Napa blivit en av världens populäraste destinationer för skandinaviska ungdomar. Ayia Napas utbud på events, aktiviteter och fester slår de flesta andra destinationer.

Grabbarna Grus är den absolut populäraste skandinaviska baren i Ayia Napa. Grabbarna Grus arrangerar varje vecka en rad populära event. Dessa event är ett måste under en semester i partymeckat Ayia Napa. Samtliga event som arrangeras av Grabbarna Grus är noga utvalda för att ge dig som resenär den absolut bästa upplevelsen under din semester i Ayia Napa.

Självklart erbjuder Ayia Napa mer än bara fest och party. Utöver alla barer och nattklubbar kan man hitta på mängder med aktiviteter till bra priser.

I utkanten av Ayia Napa ligger vattenparken Waterworld, en av Europas absolut största vattenparker. Temat för parken är grekisk mytologi och här finner du bland annat Apollos rutschkana, Aeolos virvelpool och Poseidons vågpool.
Därtill finns det även Bungy Jump, nöjesfält och diverse uthyrning av mopeder, fyrhjulingar och beach buggys.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Ayia Napa.