PARTYHOTELL AYIA NAPA

Ungdomshotell Ayia Napa

Ayia Napa erbjuder en rad olika ungdomshotell med varierande standard och storlek. Viktigt att tänka på när du väljer ungdomshotell är framförallt läget. Det ultimata ungdomshotellet skall ha nära till både strand och bargata. Bra att tänka på kan också vara att prata med vänner och bekanta som tidigare rest till orten.
Du hittar Ayia Napas populäraste skandinaviska ungdomshotell här. 

Partyhotell Ayia Napa

Partyhotell är precis som namnet anspelar. Hotell som i regel tillåter hög musik, för- och efterfester och erbjuder en avslappnad stämning. Partyhotell håller i regel något enklare standard.

All Inclusive Ayia Napa

Ayia Napa erbjuder ett stort antal All Inclusive-hotell. Här finner ni allt från stora hotell-komplex med ett gigantiskt All Inclusive-utbud till mindre hotell med enklare All Inclusive. Observera dock att priserna på orten är väldigt låga vilket gör att det oftast blir mer ekonomiskt fördelaktigt att avstå och All Inclusive och lägga till något av våra exklusive eventpaket med tillhörande VIP-band.
Du hittar Ayia Napa populäraste All Inlcusive-hotell för skandinaviska ungdomar här. 

Nedan har vi valt att informera om övriga hotell på destinationen som inte ingår i Nordic Invasions standardutbud. Det går att boka dessa hotell på förfrågan. Utför din förfrågan här och ange vilket hotell du är intresserad av.

Hotell Senator Ayia Napa +++
Hotell Senator Ayia Napa +++
Hotell Senator Hotel and Apartments är ett livligt hotell beläget i Ayia Napas absoluta centrum. Senator är ett trevligt hotell för alla åldrar och kategorier med gångavstånd till bargatan och stranden.
Hotell Green Bungalows Ayia Napa +++
Hotell Green Bungalows Ayia Napa +++
Hotell Green Bungalows är ett enkelt och centralt beläget hotell med stadens sevärdheter och nattliv ett stenkast bort.