FLYG OCH HOTELL AYIA NAPA

Flyg och Hotell Ayia Napa

Det vanligaste bokningsalternativet för flyg och hotell till Ayia Napa är via paketresor. Paketresor är ett arrangemang där flera av de komponenter som hör till en resa, framför allt resa och boende ingår och säljs till ett totalpris.

Det finns få reguljärflyg till Ayia Napa vilket oftast gör det mer prisvärt att boka en resa med flyg och hotell till Ayia Napa genom en researrangör.

Det är smart att boka flyg + hotell samtidigt. Du spara tid, pengar och det är tryggare! Nordic Invasion kombinerar flyg, hotell, transfer, guider och event vilket gör resan precis till det du vill. Bokar du en paketetresa med flyg och hotell samtidigt genom en researrangör får du tillgång till arrangörens specialpriser på flyg och hotell  samtidigt som du skyddas av Paketreselagen.

Nordic Invasions paketresor

Bokar man en paketresa med Nordic Invasion gör man det väldigt enkelt och bekvämt för sig. När man landar på flygplatsen möter guiderna upp en och hjälper en till transfern som är inkluderad i priset. Detta gör att man snabbt, enkelt och säkert tar sig fram till hotellet. I Nordic Invasions paketresor ingår utöver flyg och hotell dessutom alltid transfer, guider och event som annars skulle kostat extra pengar.

Skillnanden att boka själv jämfört med en paketresa

Gällande priset på paketresor jämfört med att boka själv varierar det beroende på destination och typ av resa. Bokar man flygresa och boende på egen hand kan man få det hela ganska billigt, men det krävs en del sökande, samtidigt som paketresor ofta har en viss rabatt inbakad. Bokar man en weekend till någon storstad eller en längre resa till Asien eller USA kan det löna sig att boka allting själv. Dock är charterresor inom Europa oftast billigast att boka genom en researrangör. Nackdelen att boka allting själv är dock att man måste spendera mer tid åt att välja ut flyg och hotell som passar.

Sammanfattning

Den absolut viktigaste orsaken till att boka en paketresa är man mer skyddad vid flygbolagskonkurs när man bokar en paketresa, då resebyrån är skyldig att boka om dig på ett annat flygbolag om det bokade flygbolaget skulle gå i konkurs. Detta gäller endast svenska researrangör. Kontrollera alltid att arrangören har ställd resegaranti till kammarkollegiet och ett svenskt organisationsnummer.