Resa Rhodos

Bilder

Följ med på en oförglömlig resa till Greklands populäraste party-ö, Rhodos.
Denna magnifika ö är återigen bland de mest bokade resemålen bland skandinaviska ungdomar. Följ med oss till Rhodos där vi tillsammans med våra samarbetspartners kommer att bjuda på en resa ni sent ska glömma.

Ungdomsresor med grymt nattliv

En kombination av ett magiskt nattliv och fina stränder gör Rhodos till ett utmärkt val för party- eller studentresa 2024. Antalet ungdomsresor och studentresor till Rhodos har ökat markant de senaste åren tack vare dess omtalade festliv som alltid levererar. På den kompakta men mäktiga bargatan ligger barerna vägg i vägg med varandra. Det hela skapar en atmosfär som inte går att beskriva med ord, utan bara måste upplevas!

En resa till Rhodos har mycket att erbjuda. Från sina vackra stenstränder till den äldre delen av staden. Med samma garanti på festlivet så har miljön lika mycket att erbjuda. Besök de vackra bergen för att få överblick över hela staden eller hyr mopeder och utforska andra delar av ön. Att resa till Rhodos ger dig enorma valmöjligheter där den ena dagen aldrig är den andra lik.

Med Nordic Invasions ungdomsresor till Rhodos får du följa med på en rad olika event och aktiviteter på plats, allt för att bidra till den mest ultimata ungdomsresan. En resa med Nordic Invasion till Rhodos bor du i centrala Rhodos stad samtidigt som att stranden enbart ligger ett stenkast bort. Denna behagliga närhet är något som ofta uppskattas på semestern.

En oförglömlig festresa till Rhodos

Med Nordic Invasions festresa till Rhodos får du följa med på en rad olika event och aktiviteter på plats, allt för att bidra till den ultimata festresan. Allt från poolparty och barrunda till olika vattenaktiviteter och vattenland. På en resa med Nordic Invasion till Rhodos bor du i centrala Rhodos stad, med närhet till den kända bargatan, samtidigt som stranden enbart ligger ett stenkast bort. Denna behagliga närhet till allt är något som ofta uppskattas på semestern. Det innebär att du på dagarna kan ligga och njuta av solen på någon av de vackra sandstränderna, medan kvällen bjuder på ett oförglömligt nattliv.

Billig resa Rhodos

Att hitta en billig resa till Rhodos behöver inte vara svårt. Nordic Invasion erbjuder alltid billiga resor till Rhodos. Resor i maj och början av juni månad har generellt bättre priser än juli och augusti, på grund av högsäsongen. Prisnivån för mat och dryck i Rhodos stad är även lägre än i Sverige. Med hjälp av Nordic Invasions VIP-band får du dessutom betydligt billigare att leva på plats, då vi erbjuder rabatterade priser på en mängd olika barer och restauranger. På så vis kan du resa billigt till Rhodos med Nordic Invasion.

Följ med oss på en ungdomsresa till Rhodos och skapa historia.
Läs mer om Rhodos HÄR

Hotell

Castellum Suites
Castellum Suites
Varmt välkomna till ett av Rhodos exklusivaste Ungdomshotell - Castellum Suites! Detta nyrenoverade hotell kombinerar en enastående känsla av lyx med fantastiskt läge i hjärtat av Rhodos gamla stad.
Europa Hotel
Europa Hotel
Nordic Invasion presenterar stolt Europa Hotel. Detta utmärkt belägna hotell ligger ett stenkast från både strand och bargata. På promenadavstånd från hotellet har du dessutom kasinot och Mandrakihamnen.
Hotel Parthenon
Hotel Parthenon
Varmt välkomna till Hotel Parthenon i hjärtat av Rhodos stad. Detta centralt belägna hotell erbjuder allt man kan önska sig av ett klassiskt ungdomshotell. Hotellet ligger endast 2 minuters promenad från Windy Beach och Rhodos omtalade bargata Orfanidou.
Manousos City Hotel
Manousos City Hotel
Manousos City Hotel i Rhodos stad är ett härligt ungdomshotell med det pulserande nöjeslivet runt hörnet. Hotellet är beläget på den välkända skandinaviska bargatan i Rhodos med närheten till allt som destinationen har att erbjuda.
Alexia
Alexia
Varmt välkommen till Hotell Alexia, ett högklassigt hotell med perfekt läge i Rhodos stad. På fantastiska Hotell Alexia har du ett stenkast till Rhodos omtalade nöjesliv och den fantastiska stranden Windy Beach.
Semiramis
Semiramis
Varmt välkomna till omtyckta Hotell Semiramis i Rhodos stad! På Hotell Semiramis i Rhodos bor du i ett enastående läge med stränder, restauranger och uteliv precis runt hörnet.
Mediterranean
Mediterranean
På exklusiva Hotell Mediterranean bor du endast 25 meter från den fantastiska sandstranden och en kort promenad från Rhodos legendariska bargatan.
https://erectiepillen24.nl/
https://erectiepillen24.nl/