Resa Sunny Beach

Bilder

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer

Sunny Beach är återigen påväg att växa till en av Europas absolut populäraste resemål för skandinaviska ungdomar. Här finns allt man kan önska sig för en lyckad student- eller ungdomsresa. Det största dragplåstret utöver havet och dess utmärkta stränder är Sunny Beachs omtalade uteliv.

Charter på en unik nivå – Sunny Beach

Längs hela staden sträcker sig den 6 kilometer långa sandstranden. På den långa stranden finner man mängder av barer, beachclubs och fartfyllda aktiviteter. Vid en ungdomsresa till Sunny Beach rekommenderar Nordic Invasion att resa mellan slutet av maj till slutet av juli då säsongen är som absolut bäst.

På kvällarna kretsar det mesta i Sunny Beach kring den intensiva bargatan, Flower Street. Nattlivet i Sunny Beach erbjuder allt du kan tänkas önska dig, oavsett om du vill till en exklusiv cocktailbar, härliga strandbarer eller stora nattklubbar i Europeisk toppklass. Bland klubbarna hittar du Nordic Invasions stammisklubb, Den Glade Viking. Klubben är den absolut största och bästa nattklubben på destinationen. På Den Glade Viking har Nordic Invasions gäster otroliga förmåner med VIP-bandet. Du har bland annat gratis entré, rabatter i baren och gratis användning av toalettfaciliteterna som man normalt sett behöver betala för.

Sunny Beach kombinerar sol, fest och otroliga upplevelser till fantastiska priser. Dessa kombinationer gör Sunny Beach till ett utmärkt val av er ungdomsresa eller studentresa 2023.

Sunny Beach är ingen vanlig charterort, charter till Sunny Beach är mycket mer än bara sol och bad. Våra ungdomsresor och studentresor till Sunny Beach är fullspäckade med aktiviteter som partybåt, bungy jump, barrundor, poolparty, temakvällar, bartenderutbildning med mera. Charter till Sunny Beach är något som har vuxit tack vare ortens enastående party- och nattliv.

Billiga resor Sunny Beach

Hos Nordic Invasion finner du alltid prisvärda och billiga resor till Sunny Beach. Priserna på plats i Sunny Beach är generellt lägre jämfört med Sverige. Nordic Invasions exklusiva VIP-band med dess kraftiga rabatter bidrar i sin tur till att priserna på plats blir märkbart lägre.

Oavsett om du är ute efter en händelserik ungdomsresa och studentresa eller en lugnare mer avslappnad resa så kommer Sunny Beach inte att göra dig besviken med dess höga medeltempratur, paradisstränder, sevärdheter och ett nattliv i toppklass.

Läs mer om Sunny Beach här

Hotell

Hotell Coral City Sunny Beach
Hotell Coral City Sunny Beach
Varmt välkommen till Ungdomshotellet Coral City i hjärtat av Sunny Beach pulserande uteliv. Här erbjuds en festlig atmosfär i ett centralt läge. På detta nyrenoverade och centralt belägna lägenhetshot...
Hotell Tia Maria Sunny Beach
Hotell Tia Maria Sunny Beach
Varmt välkommen till Ungdomshotell Tia Maria i Sunny Beach. Detta trevliga ungdomshotell ligger i centrala delarna av Sunny Beach med närheten till allt som destinationen har att erbjuda. Härifrån har du endast 250 meter till Sunny Beachs 6 km långa sandstrand och 400 meter till bargatan där du hittar barer och nattklubbar av högsta klass.
Hotell Sunny Beach Palace
Hotell Sunny Beach Palace
Välkommen till Sunny Beach Palace! Här bor du centralt i ett 4-stjärnigt hotellkomplex som har ett av de absolut bästa lägena i centrum av Sunny Beach. Hotellet stoltserar med sitt stora och uppskatta...
Hotell Diamond Sunny Beach
Hotell Diamond Sunny Beach
Hotell Diamond är ett härligt All Inclusive hotell som ligger i hjärtat av Sunny Beach. Från hotellet har du direkt tillgång till stadens många barer, nattklubbar och butiker. Flower Street som är Sun...