INFORMATION SUNNY BEACH

Som tidigare nämnt är Sunny Beach en av de populäraste resemålen för skandinaviska ungdomar. I Sunny Beach kan man sola, bada och festa dygnet runt. Destinationen erbjuder allt man kan önska för en oförglömlig semester.

Här har vi valt att samla all tänkbar information om charterparadiset Sunny Beach på den bulgariska rivieran. Nedan kan ni läsa mer om allt från event och nattklubbar till shopping och stränder i Sunny Beach.

Events Sunny Beach
Events Sunny Beach
Vi arrangerar allt från partybåten och poolparty på dagarna och på kvällstid erbjuder vi våra klassiska barrundor och temakvällar. Nordic Invasions partybåt är ett måste under resan.
Den Glade Viking Sunny Beach
Den Glade Viking Sunny Beach
Den Glade Viking är Sunny Beachs största och populäraste nattklubb bland skandinaver. På Den Glade Viking festar skandinaviska ungdomar varje natt fram till solen åter går upp.
Priser Sunny Beach
Priser Sunny Beach
Sunny Beach som destination håller en mycket god standard. Däremot är priserna på restauranger, barer och affärer avsevärt mycket lägre jämfört med Sverige.
Party Sunny Beach
Party Sunny Beach
Sunny Beach är Bulgariens största turistort och dit kommer många unga skandinaver, engelsmän och finländare. Sunny Beachs enorma utbud gör att det finns någonting för alla smaker.
All Inclusive-hotell Sunny Beach
All Inclusive-hotell Sunny Beach
Precis som det låter – allt är inkluderat i resans pris. När du bokar All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan!