PARTYHOTELL MAGALUF

Ungdomshotell Magaluf

Magaluf erbjuder en rad olika ungdomshotell med varierande standard och storlek. Viktigt att tänka på när du väljer ungdomshotell är framförallt läget. Det ultimata ungdomshotellet skall ha nära till både strand och bargata. Bra att tänka på kan också vara att prata med vänner och bekanta som tidigare rest till orten.
Du hittar Magaluf populäraste skandinaviska ungdomshotell här. 

Partyhotell Magaluf

Partyhotell är precis som namnet anspelar. Hotell som i regel tillåter hög musik, för- och efterfester och erbjuder en avslappnad stämning. Partyhotell håller i regel något enklare standard.

All Inclusive Magaluf

Magaluf erbjuder ett stort antal All Inclusive-hotell. Här finner ni allt från stora hotell-komplex med ett gigantiskt All Inclusive-utbud till mindre hotell med enklare All Inclusive. Observera dock att priserna på orten är väldigt låga vilket gör att det oftast blir mer ekonomiskt fördelaktigt att avstå och All Inclusive och lägga till något av våra exklusive eventpaket med tillhörande VIP-band.
Du hittar Magalufs populäraste All Inlcusive-hotell för skandinaviska ungdomar här. 

Nedan har vi valt att informera om övriga hotell på destinationen som inte ingår i Nordic Invasions standardutbud. Det går att boka dessa hotell på förfrågan. Utför din förfrågan här och ange vilket hotell du är intresserad av.

Hotell ME Mallorca Magaluf +++++
Hotell ME Mallorca Magaluf +++++
ME Mallorca är ett exklusivt hotell som är beläget vid stranden i hjärtat av Magaluf. Hotellet håller en hög standard och erbjuder ett boende i absolut toppklass.
Hotell Vistanova Magaluf +++
Hotell Vistanova Magaluf +++
Hotell Vistanova Magaluf i Magaluf ett hotell som passar dig som är ute efter en skön semester och värdesätter läge och pris framför högre standard.
Hotell Palma Nova Gardens Magaluf ++
Hotell Palma Nova Gardens Magaluf ++
Palma Nova Garden är ett enkelt och äldre hotell som passar utmärkt för en ung och livlig publik. Hotellet erbjuder en mindre solterrass med pool och bar.
Hotell Lively Magaluf ++
Hotell Lively Magaluf ++
På Hotell Lively bor du en kortare promenad från Magalufs strand och bargata. Hotell Lively Magaluf är ett enkelt hotell för dig som reser utan krav på högre standard.
Hotell Sol Wave House Magaluf ++++
Hotell Sol Wave House Magaluf ++++
Sol Wave House är ett elegant och exklusivt hotell som ligger vid Magalufs vackra sandstrand. Här bor du med närhet till både strand, uteliv, underhållning och restauranger.
Hotell Sol Katmandu Park & Resort Magaluf ++++
Hotell Sol Katmandu Park & Resort Magaluf ++++
Hotellet Sol Katmadu park & resort är ett exklusivt hotell som ligger centralt i Palma Nova/Magaluf med bara några hundra meter till både strand och bargata.
Hotell Sol House Mallorca - Mixed by Ibiza Rocks ++++
Hotell Sol House Mallorca - Mixed by Ibiza Rocks ++++
Sol House Mallorca - Mixed by Ibiza Rocks är ett livligt hotell som framförallt riktar sig till en äldre målgrupp som eftersöker ett exklusivt och centralt boende.
Hotel Samos Magaluf +++
Hotel Samos Magaluf +++
Hotel Samos är ett 3-stjärnigt hotell beläget i brittiska delen av Magaluf. Hotellet ligger ett stenkast från den internationella nattklubben, BCM Planet Dance.