HVITFELDTSKA OFFICIELLA PRAGRESA 2023

Bilder

HVITFELDTSKA OFFICIELLA PRAGRESA 2023

På senare år har destinationen Prag blivit mer och mer populär bland de skandinaviska studenterna. Prag är bland annat känt för sina vackra och imponerande byggnader men även för sitt pulserande och omtalade nattliv. Att bara promenera omkring på Prags gator är en sevärdhet i sig. De trånga gatorna och historiska byggnaderna i alla olika stilar skapar en spännande stadsbild. I Prag finner du även ett flertal barer och nattklubbar som erbjuder någonting för alla.

Rabattkod

I samband med bokningen är det väldigt viktigt att ni anger rabattkoden : 2023HVIT för er rabatt! Denna rabattkoden ger er högsta möjliga rabatt och också flest förmåner. Det gör att ni får rum bredvid varandra och deltar på samma event.

Tänk på att platserna är ytterst begränsade och att det är först till kvarn!

Nedanstående priser gäller vid följande fördelning. 


Hotell Residence Bologna: 4 personer (Färre än 4 pers = tillägg)
Hotell EA Apartments: 4-6 personer (Färre än 4 pers = tillägg)
Hotell Nordic Suites City 1: 4 personer (Färre än 4 pers = tillägg)
Hotell Nordic Suites City 2: 4 personer (Färre än 4 pers = tillägg) 


Resa: Prag 12:e – 16:e april 2023
Buss från Göteborg/Skolan

Hotell Residence Bologna ⭐️⭐️⭐️⭐️ Frukost ingår: 4795 kr/person (Ord pris 6295 SEK)  -BOKA HÄR-

Hotell EA Apartments ⭐️⭐️⭐️ ⭐️: 4595 kr/person (Ord. pris 6095 SEK) -BOKA HÄR-

Hotell Nordic City Suites 1 ⭐️⭐️⭐️⭐️ : 4795 kr/person (Ord pris 6295 SEK) -BOKA HÄR-

Hotell Nordic City Suites 2 ⭐️⭐️⭐️⭐️ : 4795 kr/person (Ord pris 6295 SEK) -BOKA HÄR-

För att läggas till i den stora gruppen är det viktigt att ni anger rabattkoden: 2023HVIT. Rabattkoden ger er 500 SEK rabatt per person vilket ger er korrekt slutpris.

Hotell

Hotell Recidence Bologna
Hotell Recidence Bologna
Hjärtligt välkomna till ett av Prags mest klassiska hotell – Recidense Bologna! Detta 4-stjärniga hotell i hjärtat Prag är år efter år ett av Nordic Invasions mest bokade hotell! På Hotell Recidense Bologna bor du centralt med gångavstånd till allt som Prag har att erbjuda.
Nordic City Suites 1
Nordic City Suites 1
Välkomna till Hotell Nordic City Suites 1! Detta populära lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, nära det nya köpcentret Quadrio och Nordic Invasions stammisklubb – Duplex!
Nordic City Suites 2
Nordic City Suites 2
Nordic Invasion presenterar stolt Hotell Nordic City Suits 2 i Prags pulserande stadskärna! Detta enastående lägenhetshotell ligger i Prags livliga hjärta, bara några steg från Narodni-gatan och det nya köpcentret Quadrio.
Hotell EA Hotel Apartments Prag
Hotell EA Hotel Apartments Prag
Varmt välkomna till det 4-stjärniga lägenhetshotellet EA Apartments! På EA Apartments i Prag bor du i stora och moderna lägenheter i Prags pulserande innerstad. I direkt anslutning till hotellet finne...