SOLSIDAN AYIA NAPA

Solsidan är en av Ayia Napas absolut populäraste barer för oss skandinavier. Här samlas alla partysugna ungdomar från Sverige, Norge, Danmark och Finland! Solsidan Bar öppnar kl 19:00 och stänger efter 02:30 varje dag under hela sommaren. Om ni vill veta mer som Solsidan titta in på deras hemsida här eller på deras instagram här.

Här anordnas olika temafester flera dagar i veckan och det brukar ofta vara kvällens höjdpunkt. White Night, Traffic Light Party och Hawaii Night är bara några att nämna.

Grabbarna Grus är en annan skandinavisk populär bar i Ayia Napa, som många ungdomar besöker, även den värd besök! Grabbarna Grus finns även i Rhodos.

Nordic Invasion anordnar  varje vecka en rad populära event. Dessa event är ett måste under en semester i feststaden Ayia Napa. Samtliga event som arrangeras av Nordic Invasion är noga utvalda för att ge dig som resenär den absolut bästa upplevelsen under din semester i Ayia Napa.

Partybåt

Partybåten i Ayia Napa hör till veckans absoluta höjdpunkter. Tillsammans med 100-tals skandinaviska ungdomar beger man sig ut 3,5 timmar på det kristallblåa medelhavet. Partybåten i Ayia Napa har ett hopptorn. Under eventet arrangeras det lekar och tävlingar med fina priser i potten. I högtalarna spelas det musik av Djs från de populäraste barerna och nattklubbarna i Ayia Napa som bidrar till den härliga stämningen ombord. Båten stannar vid flera tillfällen för badstopp så att man kan svalka sig i det kristallblåa medelhavet.

Poolparty

Poolparty är ett måste på charterresan i Ayia Napa. Poolpartyt i Ayia Napa arrangeras flera gånger i veckan Hotell Pambos Napa Rocks. Detta är ett av Ayia Napas största ungdoms hotell. Det gigantiska poolområdet med tillhörande scen rymmer över 3000 personer. På poolpartyt arrangeras det flertalet tävlingar och lekar som gör poolpartyt till ett riktigt roligt event som uppskattas av såväl deltagare som arrangörer.

Barrunda

Den största och populäraste barrundan för skandinaver i Ayia Napa startar på Solsidan Bar och håller vanligtvis på i ca 3 timmar.
På barrundan bjuds det gratis shots på varje bar, arrangerar roliga lekar och spännande tävlingar och utmaningar. På barrundan besöker man vanligtvis 5-6 olika barer och klubbar. Samtliga barer och nattklubbar som besöks under barrundan är abonnerade för dem som är med på eventet.