Hotell FLORA MARIA AYIA NAPA

Fler bilder

Hotell Flora Maria Ayia Napa (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Flora Maria är ett trevligt hotell i hjärtat av Ayia Napa. Här bor du med Ayia Napas enorma nöjes-, bar- och restaurangutbud runt hörnet. Hotellets utmärkta läge gör det populärt bland ungdomar som reser i par eller med kompisgänget. Shopping och den långa sandstranden Grecian Bay ligger på gångavstånd. All Inclusive ingår alltid på Hotell Flora Maria när du reser med Nordic Invasion! 

Hotellet har ett trevlig poolområde med gratis solstolar och parasoller. När du bor på Hotell Flora Maria är du även välkommen att använda faciliteterna på systerhotellet Cleopatra Hotel som ligger precis intill. 

På hotellet bor man 2-4 personer per rum. Gemensamt för samtliga rum på hotellet är att dem är ljusa, fräscha och otroligt rymliga. Rummen på Hotell Flora Maria i Ayia Napa är försedda med kylskåp och vattenkokare. Utöver det finns luftkonditionering (avgift), möblerad balkong samt badrum med dusch/badkar, WC och hårtork. Wi-Fi finns tillgänglig på hela hotellet och är gratis under hela din vistelse.

Hotellinformation

Avstånd till strand1000 m
Avstånd till bargata100 m
Air conditioningAvgift
PoolJa
WiFiGratis
BarJa
BalkongJa
KassaskåpAvgift
All InclusiveIngår

Måltider

All inclusive – Ingår

All inclusive serveras på systerhotellet Cleopatra

  • Frukost (kl.08:00 – 10:00)
  • Förmiddagssnacks (kl.10:30 – 12:00)
  • Lunch (kl.13:00 – 15:00)
  • Eftermiddagssnack (kl.15:30 – 17:00)
  • Middagsbuffé (kl.19:00 – 21:00)
  • Fri bar med vin, vatten, öl, drinkar och läsk (kl.10:00 – 22:00)