DEN GLADE VIKING SUNNY BEACH

Den Glade Viking Sunny Beach

Mitt i smeten av barer och nattklubbar i Sunny Beach ligger Den Glade Viking. Den Glade Viking är Sunny Beachs största och populäraste nattklubb bland skandinaver. På Den Glade Viking festar skandinaviska ungdomar varje natt fram till solen åter går upp. Nattklubben är känd för att alltid bjuda på den bästa och härligaste partystämningen, varje kväll. Den Glade Vikning är Nordic Invasions närmaste samarbetspartner på destinationen. Alla Nordic Invasions hotell på destinationen ligger centralt och nära till Den Glade Viking.

På Den Glade Viking arrangeras flera uppskattade temafester och evenemang varje vecka.

Nedan kan du läsa mer om eventen som arrangeras av Den Glade Viking i Sunny Beach:

Den Glade Viking – Poolparty
Ett helt nytt event i Sunny Beach för 2021. Det kommer vara Sunny Beachs största event. Ett 2500m2 stort område med två pooler, djs i mitten av området och fri entre på Den Glade Vikings efterfest. En dagsfest ni inte kommer bli besvikna över.

Den Glade Viking – Fullmoon Party
Sunny Beachs största förfest. Med inspiration från de kända fullmoonfesterna i Thailand har nu Sunny Beach sin egna tappning av Follmoonpaty. Eventet hålls på en strandbar och självklart finns det UV-färg, Buckets, elddansare och allt som hör till ett riktigt fullmoon party.

Den Glade Viking – Barrunda
En klassisk barrunda men i ny tappning. Den Glade Viking har skapat sin egen typ av barrunda. Under veckan arrangeras en barrunda med tema. Det kan vara allt från Trafic Light till game show där man leker lekar och har tävlingar. Några av priserna under barrundan är biljetter till vattenpark, jeep safari, events och tivolin. Allt för att få din semesterupplevelse så maximal som möjligt.

Den Glade Viking – UV Glow Party
Ett av dem mest populära eventen i Sunny Beach. Med UV-lampor, UV-färg och glowsticks har ni allt ni behöver för en rolig helkväll. Fri bar i en timme samt fri entre på Den Glade Viking ingår i eventet.

Den Glade Viking – Partybåt
Vi åker tillsammans med personalen från DGV ut på havet en eftermiddag för sol, bad, tävlingar och massa fest. På båten finns en bar som serverar välsmaknde drinkar till rabatterade priser. Eventet ses oftast som ett av veckans absolut roligaste event. Innan vi beger oss ut samlas alla för förfest där det kommer bjudas på shots och överraskningar.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Sunny Beach.

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer