Hotell HM MARTINIQUE

Fler bilder

HM MARTINIQUE (Hotellklass: 4 stjärnor)

Nordic Invasion presenterar stolt nyrenoverade Hotell HM Martinique! Detta exklusiva ungdomshotell hör till de i särklass populäraste hotellen bland skandinaviska ungdomar i Magaluf. HM Martinique kombinerar ett bra läge med en hög standard och makalös atmosfär.

Hotellet genomgick under år 2020 en omfattande renovering av hela hotellet och stoltserar nu som ett av Magalufs absolut bästa. Från Hotell HM Martinique har du endast en kort promenad till Magalufs omtalade uteliv med 100-tals barer och nattklubbar samt den kilometerlånga sandstranden. Hotellet rekommenderas för dig som sätter stort värde på en hög standard med närhet till allt.

Hotellet stoltserverar med 3 olika poolområden av högsta klass. Här finns gott om solstolar med tillhörande parasoller. För den törstiga serverar pool-baren svalkande drinkar och snacks under hela dagen. Luta dig tillbaka och njut av medelhavsvärmen samtidigt som den senaste musiken spelas i högtalarna. Poolområdet på HM Martinique erbjuder alltid en stäming utöver det vanliga.

Känner du för att aktivera dig och inte ligga still i solstolen erbjuder HM Martinqiue en nybyggd padelbana, tennisplan, minigolf-bana och en fotbollsplan på hotellområdet. Känner du för att aktivera dig än mer erbjuds även ett gym med all nödvändig utröstning för en aktiv semester.

Hotellet HM Martinique erbjuder en uppskattad All Inclusive där det finns någonting för alla. Läs mer om hotellets All Inclusive nedan.

HM Martinique erbjuder 2 olika rumstyper.
Lägenheter med plats för 3-4 personer är bekväma och fullt utrustade med allt man kan tänkas att behöva. Ett stort allrum med kökspentry, ett rymligt sovrum med god förvaringsmöjlighet samt ett fräsht badrum.

Dubbelrum med plats för 2 personer. Stora, ljusa och modernt inredda med goda förvaringsmöjlighet samt ett härligt badrum.
Samtliga rum på hotellet har även en balkong med tillhörande bord och stolar.

Övriga bekvämligheter på rummet är luftkonditionering, WiFi, TV, telefon och kassafack (mot avgift).

Hotellinformation

Avstånd till strand300 meter
Avstånd till bargata500 meter
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
GymJa
All InclusiveErbjuds som tillval
KassaskåpAvgift

Måltider

Frukost Ingår

  • Frukost-buffé 08:30 – 10:30

Halvpension 1195:-

  • Frukost-buffé 08:30 – 10:30
  • Middags-buffé 19:00 – 21:00

All Inclusive 1795:-

  • Frukost-buffé 08:30 – 10:30
  • Förmiddagssnacks 11:30 – 12:30
  • Lunch-buffé 13:15 – 15:15
  • Eftermiddagssnacks 16:30 – 17:30
  • Middags-buffé 19:00 – 21:00
  • 6 alkoholhaltiga drycker som öl, vin och sangria ingår per dag. Fri tillgång på läsk och vatten.

Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen.

viagra soft