TIPS STUDENTRESA

Tips Studentresa
Här har vi valt att samla användbara tips för en optimal studentresa. Tips på studentresa är många, frågan man skall ställa sig först är; Hur skall vi avsluta skolgången på bästa möjliga sätt?

Studentresan skall vara det ultimata slutet på flera års skolgång. Planera studentresan är inte det lättaste med det stora urvalet av flyg, hotell och destinationer. Oftast är det flera olika viljor och önskemål som skall tillgodoses. Nordic Invasion har samlat de bästa resorna med flyg, hotell, transfer, guider och event inkluderat till de 3 populäraste destinationerna för en lyckad studentresa.

När man väljer vilken ort man skall resa till är det viktigast att den passar samtliga. Utöver sol, bad och fest brukar även priser och standard spela in. En studentresa skall innehålla allt och lite till. De bästa och mest besökta studentreseorterna senaste åren är Magaluf, Rhodos och Ayia Napa. Anledeningen till dess popularitet är en kombination av ovan nämnda parametrar.

Nedan följer de viktigaste tipsen för en lyckad studentresa är:

  • Boka i tid. För bästa pris och största tillgänglighet på bästa hotellen gäller det att boka tidigt. Faktum är att majoriteten av alla studentresor bokas redan i september.
  • Boka resan via en svensk researrangör. Detta ger dig som resenär en trygghet utifall om att någonting skulle hända. Det är dessutom betydligt smidigare och blir i slutändan oftast det billigaste alternativet.
  • Kontrollera så att resebolaget har ställd resegaranti till kammarkollegiet.
  • Kontrollera att resebolaget har ett svenskt organisationsnummer.
  • Kontrollera alltid vad som ingår i priset på resan.
  • Kontrollera att destinationen är populär bland studenter.