SHOPPING MAGALUF

Shopping Magaluf
I Magaluf behöver du aldrig ta dig speciellt långt för att hitta utmärkt shopping. Det räcker att ta en paus från solandet och en kort promenad från stranden eller poolen så hittar du det mesta värt att titta på i shoppingväg. Är man ute efter souvenirbutiker i Magaluf passar strandområdet alldeles utmärkt. Där hittar man allt från badlakan, vattenleksaker, solkrämer till fantastiska smycken och kläder. Det finns åtskilja små butiker i området som har säljer allt från halsband till roliga t-shirts.

Shopping Palma
Har man inga planer för en dag och är sugen på shopping i världsklass, är det öns huvudstad Palma som skall besökas. Palma ligger ca: 15 minuter med taxi från Magaluf och har i stort sett allt man kan tänka sig. Här finner man allt från internationella designmärken, välkända kedjor till små unika boutiquer. Det är inte för inte som Palma kallas ett Barcelona i miniatyr.

Marknad Magaluf
Andratx är en stad som ligger en kortare taxiresa från Magaluf. Andratx håller en stor och välbesökt marknad varje onsdag. Där finner man färsk frukt och mat, kläder, smycken samt en hel del handgjorda keramik.

Öppettider
De flesta butikerna både i Magaluf och Palma har öppet vardagar mellan klockan 10.00 till 13.30 och 17.00 till 20.00. På söndagar är många butiker stängda. Små souvenirbutiker och stora shoppingcenter har dock öppet alla dagar i veckan.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Magaluf.