Bargata Magaluf

Magaluf har en skandinavisk bargata, Carrer Pinada. På denna gata finner du ett flertal skandinaviska restauranger, barer och nattklubbar. På bargatan kan du besöka legendariska Grabbarna Grus Original som sommaren 2017 bytte namn till New York Legends, Absolut Chillout, Blue Moon Bar, Viking eller varför inte Magalufs överlägset största skandinaviska nattklubb, Tivoli Nightclub som alltid levererar fest utöver det vanliga. I restaurangväg finner du klassiska restauranger som Casablanca, E4:an och La Bodega.

Magaluf har en huvudgata, Punta Ballena. The strip som Punta Ballena kallas i folkmun är även känd som den brittiska bargatan. Gatan är ca 1 km lång och du finner allt från fina cocktailbarer, brittiska pubar och sportbarer till nattklubbar i världsklass. Här finner man barer och nattklubbar som Red Lions, Alex´s, Tokio Joes, Stereo, Tempel och BCM Planet Dance.

På BCM som är en utav Europas största och bästa nattklubbar uppträder artister som David Guetta, Avicii, Hardwell, Steve Angello och Calvin Harris.

Är man ute efter en festresa med både sol och nöjen med grymt nattliv är Magaluf ett klockrent val.

Tivoli Nightclub
Den största nattklubben för Skandinaver i Magaluf. På Tivoli Nightclub i Magaluf hålls populära temafester, spelningar av artister och klassiska charterkvällar. Tivoli Nightclub har en stor terrass där det arrangeras allt ifrån beer pong-turneringar till sköna förfester innan nattklubben öppnar. Nattklubben erbjuder ett stort dansgolv, 2 barer och en rad överraskningar. I högtalarna spelas det alltifrån David Guetta till Björn Rosenström. Reser du till Magaluf kommer dina kvällar allt som oftast att avslutas här!

New York Legends Magaluf
Uppskattad sportbar i anslutning till den skandinaviska bargatan i Magaluf. Här serveras välgjorda drinkar, kall öl och starka shots. Här visas allsvensk och internationell fotboll men också andra uppskattade idrottsevenemang. New York Legends är ett givet stopp under barrundorna! Tidigare var detta Grabbarna Grus Original men från och med säsongen 2017 är New York Legends det korrekta namnet.

Absolut Chillout Magaluf
Absolut Chillout är en omtyckt bar mitt på den skandinaviska bargatan. Baren är känd för sina magiska drinkar och exotiska vattenpipor. Absolut Chillout erbjuder dessutom gratis biljard, beer-pong och dart för dem som vill aktivera sig under besöket. På Absolut Chillout styr gästerna själva musiken vilket leder till en härlig blandning av musikgenrer i sann förfestanda.

TreO Magaluf
Liten och skön bar med härlig terrass som ligger ett stenkast från den skandinaviska bargatan i Magaluf. TreO erbjuder en avslappnad stämning och goda drinkar. Här kan man roa sig med en rad olika spel, allt från klassiska monopol till nya utmanande förfestspel. TreO´s motto är att vara “mysbaren” dit man kommer för att umgås, hänga med varandra och ha ett gott liv! Festen blir alltid vad man gör den till, och här bestämmer vi tillsammans.

Gjökeredet Magaluf
I hjärtat av Magalufs skandinaviska bargata finner man Mallorcas enda helnorska bar. Här serveras iskall öl, svalkande drinkar, mättande toasts och fantastisk wienerkorv. Gjökeredet erbjuder dessutom många härliga utmaningar som törstiga gäster mer än gärna får ta sig ann.

Blue Moon Bar Magaluf
Denna klassiska charterbar är en utav Magalufs i särklass mest populära barer. Baren stoltserar med gatans största dansgolv och därtill även en enorm terass med skön utsikt över bargatan. Blue Moon Bar i Magaluf passar dig som vill dansa loss på dansgolvet och dig som vill luta dig tillbaka och njuta av en härlig drink. Blue Moon Bar har haft stängt 2016-2017 men förväntas att öppna upp på nytt inför säsongen 2018.

Viking
Viking Magaluf är en av bargatans absoluta favoriter bland skandinaviska ungdomar på festresa. I den fantastiska lokalen som tidigare hette “Det glade hörnet” samlas svenskar, norskar, finskar och danskar för att tillsammans skapa en oslagbar stämning på det pulserande dansgolvet. I högtalarna spelas en härlig mix av skandinavisk chartermusik blandat med internationella hits.

Historiska klubbar och barer i Magaluf

Den Glade Viking
Magalufs första och äldsta skandinaviska bar. Den Glade Viking i Magaluf satte standarden för hur en äkta charterbar skall se ut och fungera. Här spelades detr   Den Glade Viking i Magaluf stängdes för gott höster 2016. Numera huserar här en brittisk bar vid namn “Alex´s Bar”.

Nord Nightclub
Detta var bargatans modernaste och fräschaste klubb.  Klubben stoltserade med en skön terrassbar där man kunde avnjuta en svalkande drink och spana ut över den skandinaviska bargatan. Inne på nattklubben spelades tung klubbmusik blandat med klassiska sommarplågor.  Nord Nightclub gjorde sig kända för att erbjuda unika drinkar som specialkomponerades av deras skickliga bartenders.
Nord Nightclub slog igen dörrarna säsongen 2017.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Magaluf.