STOCKHOLMSVECKAN 2024

Nordic Invasion presenterar med glädje Stockholmarnas Officiella Sommarresor 2024. Vi har samlat dem populäraste datumen och destinationerna på ett och samma ställe där ni tillsammans invaderar medelhavets i särklass bästa festdestinationer.

Framför er har ni en vecka fylld av sol, bad, aktiviteter och fester som kommer få varenda 08:a att drömma sig bort.

Boka in Stockholmsveckan till någon utav våra destinationer redan idag och gör som tusentals gymnasieungdomar.

Magaluf

Följ med på en fantastisk resa till Stockholmarnas favorit – Charterklassikern Magaluf! Magaluf är ett sol- & festparadis med allt från orörda sandstränder till gigantiska nattklubbar. Charterresor till Magaluf har sedan länge varit det självklara valet för tusentals svenska ungdomar. Festa på lyxiga nattklubbar längs strandpromenaden, följ med på den legendariska partybåten eller upptäck storstaden Palma de Mallorca.

Pris fr: 7 995:- (Pris gäller när du anger skolans rabattkod)
Datum: 24 juni-1 juli & 27 juni-4 juli

Läs mer och boka >>

Ayia Napa

Ayia Napa är en solsäker pärla vid Medelhavet som är känd för sitt nattliv och vackra paradisstränder. En resa till Ayia Napa är en garanti för sol, bad, fest och helt underbara unika miljöer som bara ön Cypern kan erbjuda. Dessa kombinationer gör Ayia Napa till ett utmärkt val av er sommarresa 2024.

Pris fr: 8 295:- (Pris gäller när du anger skolans rabattkod)
Datum: 22-29 juni & 25 juni-2 juli

Läs mer och boka >>

Rhodos

Följ med på en oförglömlig resa till Greklands populäraste party-ö, Rhodos.
Denna magnifika ö är återigen bland de mest bokade resemålen bland skandinaviska ungdomar. Följ med oss till Rhodos där vi tillsammans med våra samarbetspartners kommer att bjuda på en resa ni sent ska glömma.

Pris fr: 7 795:- (Pris gäller när du anger skolans rabattkod)
Datum: 19-26 juni & 26 juni-3 juli

Läs mer och boka >>