VÅRA GUIDER

En viktig punkt för oss är att våra resenärer trivs och känner sig trygga under sin vistelse på destinationen. Därför har vi utbildade reseledare som ser till att resenärerna kan slappna av och inte behöva tänka på något annat än sig själva och att ha kul med sina vänner.

Utbildade guider/reseledare

Nordic Invasions guider har genomgått en gedigen guideutbildning där majoriteten utbildat sig på Utopia Guideschool. De flesta guiderna hos Nordic Invasion har även mångårig erfarenhet inom branshen. På samtliga destinationer har vi minst en guidetelefon som är bemannad dygnet runt. Våra guider genomgår även en förstahjälpen-utbildning för att kunna hantera eventeulla olycksfall.

Tillgängliga dygnet runt

De är där med dig från att du landar tills det vanligen känslofyllda avskedet vid säkerhetskontrollen. Och det 24 timmar om dygnet under hela veckan. Innan avresa kommer samtliga guiders telefonnummer att ges ut till resenären. Om du som anhörig vill ha kontaktuppgifter till våra guider, kontakta oss så skickar vi ut det så att både du som resenär samt anhöriga kan känner sig trygga, ifall något händer.

Introduktionsmöte

När resenärerna har anlänt till hotellet anordnar våra guider ett välkomst- och introduktionsmöte. På mötet presenteras veckans schema över alla aktiviteter och tävlingar. Under mötet berättar guiderna kort om staden, hotellet och har en säkerhetsgenomgång samt upplyser om andra ting som är bra att ha i åtanke under sin vistelse.

Svenska guider/reseledare

Vi har alltid guider som talar svenska på våra resmål. Detta för att underlätta kommunikationen med våra resenärer och deras anhöriga. Dessutom så drivs de flesta av våra samarbetspartners av svenskar, därför så underlättas denna relation av våra svensktalande reseledare. Alla våra guider delar Nordic Invasions vision om service, fest och upplevelse.

Gör din resa värd att minnas

Våra guider är mer än bara guider. De är ledare under dagen och natten! Då ser till att alla har kul och är verkligen en av er. Det är guiderna som anordnar och håller i Nordic Invasions tävlingar och aktiviteter. De är även på plats för öka trivseln, se till så stämningen är på topp och för att visa guldkornen i staden som man annars skulle ha missat.