Hotell PARTHENON RHODOS

Fler bilder

HOTELL PARTHENON RHODOS (Hotellklass: 4 stjärnor)

Varmt välkomna till Hotell Parthenon i hjärtat av Rhodos stad. Detta centralt belägna hotell erbjuder allt man kan önska sig av ett ungdomshotell. Hotellet ligger endast 2 minuters promenad från stranden och Rhodos pulserande nattliv. Parthenon erbjuder ett avkopplande poolområde med gratis solstolar och skön atmosfär. I poolbaren erbjuds exotiska drinkar och snacks till fantastiska priser. På taket finns dessutom en solterrass med solstolar som har en magnifik utsikt över havet! Hotellet erhåller även ett mindre gym för den som önskar att hålla sig aktiv under sin vistelse.

Rummen är stora och ljusa där samtliga har balkong, luftkonditionering, kylskåp och värdeskåp. I rummen finns det även LCD-TV, telefon och WiFi inkluderat. Städning och byte av handdukar/lakan sker 3 gånger per vecka.

Hotellet erbjuder en frukostbuffé som serveras i restaurangen varje dag mellan kl. 08:00-10:00 till en kostnad av 395:- samt halvpension med fri bar inkluderat till en kostnad av 1995:-.

Hotellinformation

Avstånd till strand250 m
Avstånd till bargata250 m
Air conditioningAvgift
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
GymJa
KassaskåpAvgift

Måltider

Frukost 395:-

  • Frukostbuffén serveras mellan kl. 08:00-10:00 alla dagar.

Halvpension med fri bar inkluderat 1995:-

  • Frukostbuffén serveras mellan kl. 07:00-10:00 alla dagar.
  • Lunch eller middag mellan 12:00-22:00 alla dagar. (Lunch eller middag severas på valfri restaurang som hotellet samarbetar med. Kuponger erhålls i samband med incheckning)
  • Fri bar mellan 17:00-22:00 alla dagar. (Vin, vatten, öl, drinkar. Lokal alkohol)

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer