Ayia Napa Pambos Napa Rocks

Se video Se bilder

Pambos Napa Rocks (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Pambos Napa Rocks är ett populärt och livligt ungdomshotell mitt i centrum med närhet till nattklubbar och restauranger. Här bor du i händelsernas centrum med Ayia Napas pulserande nattliv som närmaste granne. Hotellet är perfekt för dig som är värdesätter ett enastående läge och livligt poolområde.

På hotellet finns två härliga poolområden med tillhörande solstolar och parasoller samt en uppskattad poolbar som serverar varm och kall dryck samt snacks till bra priser. På hotellets poolområde arrangeras poolpartyn och omtyckta aktiviteter flera dagar i veckan. I högtalarna pumpas det ut hits efter hits vilket bidrar till en skön och festlig atmosfär.

I källaren på hotellet hittar du en stor nattklubb som har öppet veckans alla dagar. Klubben är känd för att stänga först när solen åter går upp!

Hotell Pambos Napa Rocks erbjuder dessutom ett välutrustat gym mot en avgift för den som önskar hålla sig aktiv under semestern.
Hotellet erbjuder en All inclusive “Light” variant där det inkluderas frukost och fri bar.

Modernt inredda rum med plats för 2-4 personer. Samtliga rum har möblerad balkong/terrass och luftkonditionering. Badrummet är utrustat med WC, dusch/bad samt hårtork. Hotell Pambos Napa Rocks består av flera byggnader där Nordic Invasion endast har rum i den renoverade delen. Övriga bekvämligheter på rummet är TV, AC, kylskåp, telefon och kassaskåp.

Städning och byte av handdukar sker 3 gånger/vecka.

Hotellinformation

Avstånd till strand700 m
Avstånd till bargata50 m
Air conditioningAvgift
PoolJa
WiFiAvgift
BarJa
BalkongJa
GymJa
RestaurangJa
KassaskåpJa
All Inclusive LightErbjuds som tillval

Måltider

All Inclusive Light 1395:-

  • Frukost (kl. 08:00-10:00)
  • Fri bar (kl. 11:00-18:00)

Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen.