Hotell Sol House Calviá Beach

Bilder

Sol House Calviá Beach (Hotellklass: 4 stjärnor)

Varmt välkommen till Sol House Calviá Beach!

Detta nyrenoverade hotell kombinerar både stil och elegans med ett enastående läge. Här bor du i händelsernas centrum med bara 50 meter från Magalufs långa sandstrand och destinationens omtalade nattliv ett stenkast från hotellet.

När du bor på Hotell Sol House kan du spendera dagarna på den finkorniga Magaluf-stranden eller varför inte hotellets populära poolområde? På poolområdet spelar en DJ och en gång i veckan arrangeras ett populärt pool party. Kring poolen går även att koppla av i hotellets hängmattor, solstolar eller Bali-sängarna.

Hotellet erbjuder fräscha och ljusa rum för 2 personer. I hotellets samtliga rum finns dusch, WC, AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Alla rummen på hotellet har en balkong med tillhörande sittgrupp.

På Sol House ingår frukost i priset när du bokar din resa med Nordic Invasion. Hotellet erbjuder även möjligheten att lägga till halvpension där det utöver frukost även ingår en omtyckt middagsbuffé med inslag från olika delar av världen.

Övriga faciliteter på hotellet är kostnadsfritt WiFi, poolhanddukar mot deposition, massage och tvättservice mot avgift.

Hotellinformation

Avstånd till strand200 m
Avstånd till bargata200 m
Air conditioningJa
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
FrukostIngår
KassaskåpAvgift
GymJa

Måltider

Frukost – Ingår

  • Frukost-buffé 08:00 -10:30

Halvpension 895:-

  • Frukost-buffé 08:00 – 10:30
  • Middags-buffé 18:30 – 21:30

Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen.

ModafexpertDE

ModafexpertDE

När den felaktiga fru frågade sin man att lämna henne på sin födelsedag, som hon fortfarande skulle fungera, sa cialis online att han skulle lämna. Men på morgonen samlade han vänner och familj, var alla satt på kepsarna och stängde i tvillingen, gick in i huset med orden ”överraskning!”Att fånga henne i sängen med en älskare.